miercuri, 23 martie 2011

Animalele nu pot face nimic ....Suferinta animalelor

"Daca un om aspira la o viata mai dreapta, primul sau act de abstinenta va fi de la ranirea animalelor."
Albert Einstein
Pentru majoritatea populatiei, carnea este un aliment de baza, nu pot percepe o masa fara carne, nu judec pe nimeni, si eu am mancat carne si cunosc exact situatia, insa oare ceea ce facem este corect ? Chiar daca cei din antichitate mancau carne... sau bunicii, strabunicii si parintii ne-au invatat asta,  inseamna ca trebuie neaparat sa fie asa ? Ce a fost pentru ei corect acum 100 ani, pentru noi in momentul de fata este gresit, mentalitatiile se schimba si trebuie sa ne straduim daca vrem o schimbare, nu sa speram ca o vor face altii in locul nostru , schimbarea incepe cu tine !Daca cineva v-ar omori, oare care ar fi ultimul gand si sentiment pe care l-ati avea sau ce i-ati transmite persoanei respective?  .... sa va spun eu : TEAMA, URA, SUFERINTA, DURERE.
Noi suntem inainte de un corp fizic, energie pura deci suntem racordati la frecvente vibrationale , asadar regnul mineral, vegetal si animal sunt racordate pe o astfel de frecventa caci de aceea suntem UNUL. 
Tot ce are viata--> are energie --> are vibratie--> are rezonanta, deci comunicam prin unde( campuri) vibrationale, totul este interconectat. Vibratiile noastre devin joase in aura noastra in momentul in care consumam alimentele obtinute prin distrugerea altor entitati, odata cu care preluam si trairile acestora de suferinta.Zilnic milioane de animale sunt sacrificate pentru dorinta OMului de a manca, desi este o crima cosmica.De aici si bolile care au cauze atat de subtile iar noi credem ca altele sunt motivele, in primul rand ar trebui sa renuntam a ne mai manca fratii fara rost, iar motivul pentru care animalele se mananca intre ele este altul, totul are un scop, ele sunt animale nu au constiinta, noi din fericire avem constiinta de sine doar ca ar trebui sa o folosim pana cand nu e prea tarziu.... Educatia trebuie sa incepa cu noi si mai ales cu copiii nostri( ei sunt viitorul, din viitor putem face si noi parte doar daca vrem ) , puii din imaginea de mai sus sunt superbi nu-i asa? ... orice copil i-ar lua in manute si i-ar pupaci, insa noi asteptam sa cresca mari ca sa il putem da copilului taiat si pus pe masa? La ce fel de cruzime am ajuns ? 
Banuiesc ca e foarte greu ca atunci cand te uiti la puiutii galbeni de sus sa ii ascociezi cu mancare ? Dar cu imaginea de jos ?.. cu siguranta e carne.
NIMIC NU MOARE, TOTUL SE TRANSFORMA


"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." 
Linda si Paul McCartney

"Abia atunci cand omul are compasiune fata de toate fiintele vii, se poate numi nobil."
Buddha

"Cea mai inalta datorie a omului este de a cruta animalele de cruzime."
Emile Zola

"Nedreptatile ingrozitoare si suferintele impuse rasei animale, formeaza cel mai negru capitol din istoria umanitatii."
Edward Augustus Freeman

"Cat timp poti auzi pe cineva plangand - cit timp poti auzi pe cineva murind - inainte de a te intreba de ce?"
Jackson Browne

"Intrebarea nu e, 'Pot ele sa rationeze?' nici, 'Pot ele sa vorbeasca?' Ci mai degraba: 'Pot ele sa sufere?'"
Jeremy Bentham, filozof din sec. al XIX-lea, Universitatea din Oxford
"Atata timp cat vor exista abatoare vor exista rãzboaie."
Lev Tolstoi

"Doar pentru placerea de a avea o data gura plina cu carne, noi privam un suflet de soare si lumina si de acea bucatica de viata si timp pentru care se nascuse pe lume sa se bucure.” 
Plutarh

"De la o varsta frageda, am renuntat la carne, si va veni o zi cand oamenii ca mine vor judeca uciderea oricarui animal la fel ca uciderea unui om."
Leonardo da Vinci

"Atata timp cat oamenii masacreaza animale, se vor omori si unii pe altii. Cu siguranta, cel care sadeste samanta omorului nu poate culege bucurie si dragoste." 
Pitagora

"Acum ma pot uita la voi in liniste; nu va mai mananc." 
Franz Kafka (pestilor din acvariu)

"Obiectivul nostru este de a ne elibera din aceasta inchisoare largind cercul compasiunii, pentru a imbratisa creaturile vii si toata natura in splendoarea sa." 
Albert Einstein

"Toate fiintele tremura inaintea voilentei. Toate se tem de moarte, toate iubesc viata. Priveste-te in altii. Apoi pe cine mai poti rani? Ce rau mai poti face?"
Buddha

"Toate marile miscari, este scris, trec prin trei etape: ridiculizare, discutie, acceptare. Realizarea acestei a treia etape, acceptarea, cere pasiune si disciplina, inimile si mintile noastre. Soarta animalelor e in mainile noastre."
Tom Regan

Peace & Love! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu