miercuri, 30 martie 2011

Crearea Omului

Dialog intre Dumnezeu si cei 12 Demiurgi Primul Demiurg, dupa discutii legate de formarea Terrei cu D-zeu si restul de 11 lua cuvantul:

- Eu propun sa aducem pe Terra, rasa alba.Cred ca este foarte potrivita in special Iarna Nordului, spuse el, referindu-se la actualul pamant european, pe atunci parte din marele continent unic, Pangeea.
-Eu ma gandisem la rasa galbena, foarte potrivita pentru Estul Primaverii continentale.
-Eu la rasa neagra, pentru Vara Sudului de foc, rosti al treilea.
-Eu ma gandisem la rasa rosie, cea mai potrivita pentru Toamna Vestului continental.
-Sa aducem toate 4 rase, dar sa separam si continetul in altele patru, pentru ca s-ar putea ca, la inceput sa nu se agreeze sau sa nu se accepte unele pe altele, fiind vorba de multe spirite tinere, impulsive ar putea sa se decimeze inainte sa ajunga sa evoulueze, daca le lasam impreuna.

-Trebuie sa cream un nou model uman, sa le facem o compatibilizare vibrationala cu planeta-gazda si neaparat sa anutam Spiritele Batrane Galactice ca am deschis o noua Scoala, sa vina sa ceara inrolarea,ca Maestrii intrupati sau neintrupati, pentru ucenicii de pe Terra.
-Humanoidului terestru ii vom spune OM. Iar Noi, pentru ei ne vom numi D-zeu.Il vom inzestra cu Spirt Divin, Scanteie din Noi si cu Suflet,care va putea realiza comunicarea dintre Noi,Spiritul Divin si corpul lui fizic, terestru,din materie densa.Va trebui sa aiba Inima, in care vom pune Focul Vietii; Plamanii vor fi cupele de Metal,care vor tine aerul; Ficatul,care este cea mare glanda din organism si din care se vor naste o serie de elemente necesare bunei functionari a organismului; va avea urogenitale, prin care Apa va circula sub forma diferitelor fluide; iar splina, care e cimitirul celulelor moarte din organism, va functiona ca si Pamantul ,care va fi cimitirul fiintelor,ce nu vor mai avea viata inimii in ele si se vor intoarce in pamant, sa se dezintegreze si sa se transforme la loc in elementele care au compus corpul fizic.
-Spiritul lui va fi o scanteie, o mica particula din Fiinta Noastra Divina, dar va contine in totalitate toata informatia, caci intregul macrocosmos se va regasi in Microcosmosul Spiritual...
-Spiritul lui va coordona materia si va avea sapte corpuri de energie, de la cea mai subtila, la cea mai grosiera, care va fi forma sa materiala,fizica. Fiecare corp va fi coordonat de chakra corespunzatoare...
-Initial, vom emana Noi corpurilor energetice, a caror condesare se va concretiza in vortexturi de energie din structura individuala, pe care ei le vor numi "chakre"si vor fi pozitionate de-a lungul a ceea ce ei vor numi"coloana vertebrala"...
-Iar atunci cand chakrele vor fi formate, ele vor alimeta informational corpurile, cu date despre evolutia omului,despre activitatile lui, ganduri, vorbe, fapte, sentimente, senzatii, toate emanatiile lui...
-Fiecare din cele 7 corpuri va pastra Matricea Originala a Creatiei, fiecare dintre organele importante este legat de cate un element, din care isi va trage seva si asa se stabilesc si  intercorelatiile dintre ele..
~din Metal se naste Apa ( metalul topit devine fluid)
~din Apa se naste Lemnul ( toate plantele cresc din pamantul hranit cu apa )
~din Lemn se face Focul , tot ce arde se transforma in cenusa,deci pamant
~din Foc se formeaza pamantul si in sfarsit din Pamant se extrage Metalul.

Dominantele : -focul topeste metalul
                     -apa stinge focul
                     -pamantul inghite apa
                    -lemnul se naste din pamant
                    -metalul taie lemnul ;

                                                        Va urma  
                                                                                                  fragmente din " Incursiuni in Atlantida "  Florentina Mateescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu