joi, 17 martie 2011

Motive reale ...De ce Japonia ?

"Daca specia dominanta ajunge sa perturbe echilibrul ecologic, va disaparea, total sau partial;daca un anumit loc este impregnat cu prea mare emanatie negativa, pamantul s-ar fi scuturat sa scape de ea ( in viata oamenilor, aceasta miscare de descaracare va avea o conotatie profund negativa, chiar distrugatoare, nu o vor percepe ca pe o curatare a mizeriei energetice produse de ei ci se va numi cutremur ). Multe alte fenomene naturale vor fi urmarea epurarii energiilor, pentru pastrarea unui nivel de beneficitate in care sa isi poata continua existenta atat planeta, cat si locuitorii ei. " - citat din Incursiuni in Atlantida de Florentina Mateescu "



Tokyo - cea  mai mare suprafata urbana s-a saturat de nebunia humanoizilor de a o ataca si de a-si bate joc de ea ... pamantul a fost efectiv batjocorit( unde este verdeata ? pomii? muntii? raurile? ), ar trebui sa ne puna  pe ganduri de ce tocmai Tokyo???  --> pentru ca ei ar fi robotizat intreaga planeta daca ar fi fost dupa ei
( vorbesc de cei de la putere si nu numai ) , este legea cauzei si a efectului , este precum legea gravitatie nu ai cum sa te impotrivesti , asa trebuia sa se intample. Daca am putea sa ne trezim numai pentru 5 minute din acesta adormire impusa de conducatori malefici am schimba infatisarea planetei si ASA VA FII ! :)

Pace voua!

Un comentariu:

  1. Unde sunt muntii si raurile? Adica in Tokyo au fost munti si rauri pe care japonezii le-au distrus? Daca e vreun loc unde lumea e mai putin rea, nesimtita, indiferenta, acela cu siguranta e in Asia de Est. Daca pamantul ar vrea sa se "scuture", si-ar alege alta zona, are de unde alege. Motivul dezastrului de acolo e mai "pamantesc" decat crezi tu.

    RăspundețiȘtergere