luni, 18 martie 2013

Cine suntem noi?

Extra-terestrii? Un nume impus de societate care a capatat o conotatie complet negativa. Un cuvant care inspira teama, necunoastere, rapiri, frica si alte asemenea sentimente? Atat de frumos ne-a fost spalat mentalul incat sa credem cu adevarat asta. Insa daca treci peste limita fricii si incepi sa faci cautari mai amanuntite si din diferire surse, nu doar cele mass-media, totul incepe sa capete sens iar extraterestrii devin precum restul pamantenilor.Majoritatea religiilor si vechilor triburi au in credinta lor ca parintii nostri sunt veniti din stele. Suntem dupa chipul si asemnarea Creatorului. Dar cum ar suna daca v-as spune ca noi suntem Creatori ...acestui nivel, acestei dimensiuni, atunci ar avea logica de ce suntem cu Totii Unul. Ce era la inceput ? Un cerc/punct sau inceputul, un singur cerc/punct...atat, nici mai mult nici mai putin.Atunci ?
Este de  de inteles ca eram UNUL si a aparut curiozitatea de a experimenta diferit, de a avea un timp, de a gandi, de a explora. Si s-a creat actiunea, de la cuvant si gand a inceput actiunea, s-a format cel de-al doilea cerc, noi cei care veneam din primul cerc, acum eram in cel de-al doilea, a crescut curiozitatea, ce altceva mai putem experimenta ? Eram din ce in ce mai numerosi dar plecati din acelasi punct adica eram inca in starea de Fiintare, insa incepusem sa ne individualizam si incercam sa experimentam asta din puncte diferite de vedere. Asa am format cel de-al treilea cerc. Din noi - ne-am creat pe noi, energia noastra transpusa in fapte vroiam sa o experimentam si am trecut la al patrulea cerc. In cel de-al patrulea cerc, individualizati dar totusi impreuna, ne-a venit o idee mareata care ne-a adus in punctul in care suntem astazi.
Experimentarea dualitatii, bine-rau.Stiti prea bine povestea inceputurilor ( ultimului inceput) cu pomul cunosterii binelui si raului, noi am gustat din ce aveam nevoie, din curiozitate, din experiente noi,nu stiam la ce sa ne asteptam cand uitarea ne va invalui. Am ales sa uitam cine suntem noi pentru a experimenta uitarea si a ne bucura de re-aduce aminte, ce poate fi mai frumos decat momentul in care realizezi ce-i cu tine aici?
Si cercurile continua si astazi, pe alte nivele, la alte dimensiuni si densitati.
Acesta este reprezentata si ne sta drept marturie ascunsa : Floarea Vietii


Acesta dateaza de la inceputul timpurilor si o redescoperim abia acum:

Romania 






Poate acesta unora dintre voi va da de gandit, de ce tocmai in Romania...

Egipt: 


De la prietenii nostri :

Beijing:

Sa revenim la extraterestrii si la ce sunt acestia ?  Putem spune ca acestia sunt diferiti de noi, ca sunt superiori noua, ca sunt creatori nostri ? Sau mai bine am gandi ca si ei sunt la un stadiu de individualizare si experimenteaza ca si noi anumite nivele, iar noi am inceput usor sa revenim la starea noastra de Gratie iar atunci re-apare memoria ancestrala, codificata in Adn-ul nostru, tot de noi lasata in adancurile erelor trecute pentru experienta prezenta. Daca credem ca am invatat destul din acesta si ne-am satisfacut curiozitatea atunci trecem la partea aceea frumoasa cu  fericita re-aducerea aminte- amintireA. 
Iesim din timp, lasam trecutul ( amintirea) lasam viitorul si ne re-venim la prezent si atunci e simplu, e cel mai simplu, ne oprim si nu trebuie sa mai facem nimic, fara asteptari, fara contradinctii, fara pareri, fara cuvinte, doar asa...:) 
Fiecare om este extraterestru si fiecare extraterestru este om, caci atunci nu putem afirma ca suntem cu totii Unul sau copiii aceluiasi Tata. 
Sa incercam pentru o clipa sa uitam sa fim individuali si atunci totul din jur o sa fie complet perfect, fiecare om, fiecare floare, fiecare obiect, fiecare gunoi, fiecare actiune, sa fie ratiune fara minte.
Fiecare re-aducere aminte la momentul potrivit. 

Namaste ! 










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu