miercuri, 9 ianuarie 2013

Asteptam ceva?



Se pare ca asteptam ca ceva sa se intample, dragilor, se intampla in interior, si cu cat se va intampla asta la mai multa lume poate atunci o sa vedem si ceva schimbari in lumea exterioara.
Pentru unii viata merge inainte, pentru altii viata nu mai poate sa mai "mearga" asa ca, au ajuns la limita iar unii doar traiesc si mai sunt cei care iubesc totul.
Nici una dintre alegerile de mai sus nu este buna sau gresita, este doar alegere.
Cu siguranta, fiecare dintre noi in viata trebuie sa ne aflam la unul dintre aceste nivele, pentru a putea ajunge la urmatorul punct si pentru experienta in sine.
Ce frumoasa e viata in trup imi spun cateodata ! De parca as stii cu adevarat cum este fara... am uitat, e drept, insa emotiile si sentimentele care ma coplesesc atunci cand gandesc la lumea de dincolo de val, sunt fara cuvinte.Fiecare suflet din acest vast Univers, trebuie sa experimenteze viata in trup adica lumea materiala intr-una dintre miile de planete existente, nu exista exceptii de la acesta regula, care este data de Tatal Prim.
De ce, poate va intrebati ? Cu totii stim cum e cu teoria si o invatam, insa practica se face aici, in materia densa.In lumile eterice, incercam sa ne intelegem Tatal si creatia lui, dar practica si greul se duce aici.
Insa planetele sunt de grade diferite, a noastra -Geea, este o scoala a suferintei, acesta este Lectia pe care o invatam aici, fie ca vreti sa credeti fie ca nu. Voi ati ales asta si este pentru cresterea voastra spirituala, una dintre cele mai dure lectii dar cine ajunge la absolvirea ei, sigur va fi rasplatit.
Scoala acesta nu se face in 2 vieti, se face in mii de intrupari, timp oricum nu exista, asa ca avem tot timpul din lume sa absolvim, oricum in final cu totii trebuie sa ajungem acolo, unii mai devreme altii mai tarziu, fiecare la timpul lui.Insa, nu toti dupa planeta acesta, sunt veniti la lectii aici, mai sunt unii care deja au absolvit de mult acesta lectie pe alte planete si au cerut permisiunea sa vina sa ii ajute pe ceilalti chiar daca stiau ca nu este deloc usor,insa din iubire si pentru iubire s-au sacrificat. Draga noastra planeta si-a cam terminat ciclul de suferinta si ar dori sa treaca la o alta etapa de viata, cea a intelegerii, iubirii, compasiunii si a pacii.
Ea a trecut, poate inca nu in totalitate, insa cei de la suprafata inca se mai gandesc sa se razboiasca putin, sa mai experimenteze neajunsurile, fricile, ura,etc.
Asadar sufletele care aleg asta, trebuie sa se hotarasca impreuna cu ghidul lor, pe care planete se vor duce, caci Terra nu le va mai putea sustine.
Nu se va intampla totul dintr-o data, totul se petrece treptat si echilibrat.
Ma gandesc la ce orase superbe vom avea, pline de verdeata, flori, pasari colorate, culori aprinse, cladiri albe din marmura si cristal iar guvernatori pe masura, care ne vor dori doar binele, banii vor fi de domeniul trecutului, vom munci din placere, dar pana atunci... trebuie sa creati acesta, multi dintre cei care citesc aceste randuri, au venit sa experimenteze asta, poate pentru prima data, poate sa o repete, cum creem concret in lumea materiala?
Nu stiti de unde sa incepeti? cheia este " fara frica " , nu exista gresit si corect.
Aveti grija de propria bucatica de viata, nu intristati oamenii din jur, iubiti tot si iubiti-va pe voi.
Din iubire venim, cu iubire traim, in iubire plecam.

Namaste !



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu