marți, 22 aprilie 2014

Nu căutaţi plăcerea, vă va sărăci...


Tineretul de astăzi cere libertatea sexuală crezând că în ea va găsi înflorirea, fericirea, bucuria. Acum, pentru că se poate procura uşor pilula ei se bucură pentru că nu mai e necesar să reflecteze, să se controleze, să existe stăpânire de sine. Nu, nu, să închidem ochii şi să mergem înainte!... şi în lumea întreagă vedem că această faimoasă pilulă are din ce înce mai mare succes. Mai întâi, desigur, ea a fost pusă la punct din motive dezechilibru demografic, dar apoi s-au adăugat alte motive, deloc demografice, şi mai ales dorinţa de se bucura fără piedici de toate femeile şi de toţi bărbaţii.Spuneţi-mi dacă fetele de treisprezece ani chiar au nevoie de pilulă... Cu toate acestea, ele sunt lăsate să se servească deja de pilulă, şi am auzit că, în unele şcoli chiar profesorii sunt cei care le distribuie elevelor, da, profesorii!Lăsând tinerii să se grăbească să experimenteze un domeniu pe care nu-l cunosc, deschidem pentru ei poarta tuturor dereglărilor fizice şi psihice. Ei fac experienţe, dar nu ştiu că aceste experienţe vor avea pe termen lung rezultate catastrofale şi se vor dezaxa şi se vor îmbolnăvi. În realitate, nici cei care s-au pronunţat pentru pilulă nu au înţeles ceva, nici cei care s-au opus. Cei care s-au pronunţat pentru, au făcut-o de complezenţă: ştiind că mulţi oameni sunt slabi, au cedat în faţa acestei slăbiciuni; şi ceilalţi, care s-au opus, au făcut-o din ipocrizie, în numele vechilor tradiţii morale şi ei sunt primii care nu le respectă în viaţa lor personală.În tot cazul, punându-se pilula la punct, ştiinţa care credea că face unmare serviciu oamenilor, n-a făcut decât să le permită să se dedea la tot felul de excese, să devină slabi, senzuali şi bolnavi. Iată binefacerile ştiinţei! Înaintede pilulă, băieţii şi fetele erau cel puţin obligaţi să se gândească, să sestăpânească puţin (nu pentru motive de moralitate şi puritate, desigur, cipentru frica de consecinţele neplăcute ce puteau urma), în timp ce acum numai e cazul să se controleze, se pot lăsa în voie.Vă voi da o imagine. Ştiţi cum mergeau vapoarele în trecut. Jos, erau maşiniştii care trebuiau să se ocupe să pună cărbune în cazane, şi graţie lor vaporul avansa; dar ei înşişi nu ştiau direcţia, trebuia să fie un căpitan, acolo sus, să se ocupe de direcţie şi să dea ordine; dar el singur nu avea mijloacele necesare pentru a face să avanseze vaporul. Iată încă o imagine a omului:emoţiile, sentimentele, instinctele sunt combustibilul care trebuie pus în cazane pentru ca vaporul să poată avansa.
Dar dacă nu e cineva raţional şi lucid sus pentru a se orienta, vaporul se va sparge în bucăţi...În timpul unei croaziere în Oceanul Arctic o doamnă a întrebat căpitanul:“Ce se va întâmpla dacă vaporul va întâlni un iceberg? - O, răspuse căpitanul,icebergul îşi va continua drumul, doamnă.” Şi vaporul? El n-a spus nimic de vapor, pentru că era evident! Şi omul, la fel, dacă “vaporul” său loveşte un iceberg, să nu mai vorbim. E simbolic, desigur: “căpitanul” este aici în cap,“Maşiniştii” sunt peste tot în corp: pântecul, stomacul, sexul... Atunci eu spun tinerilor: dacă vă luaţi numai după modul vostru de a gândi, după înclinaţiile,predilecţile voastre, e sigur că vă veţi sparge capul, pentru că aceste impulsiuni sunt oarbe.Mai înainte, la televizor, am auzit o fată drăguţă declarând: “Îmi satisfactoate dorinţele fără complexe.” Iată, ea s-a debarasat de “complexele” ei,adică de înţelepciune, stăpânire de sine, discernământ... Da, pentru că aceste apăreau că sunt complexe, şi complexele nu sunt bune, trebuie să ne debarasăm de ele! Pentru a merge unde? Pentru a găsi ce? Pentru a face ce?Nu contează ce!Eu aş pune o întrebare tuturor acestor băieţi şi fete care cred că ştiu aşa bine ce trebuie să facă: “Când sunteţi la servici, într-o uzină, în faţa unui aparat, când conduceţi o maşină, nu vă controlaţi maşina? Nu o stăpâniţi? Şi de ce în toate domeniile, când faceţi bucătărie, când faceţi ceai sau cafea, dece dozaţi căldura, zahărul şi toate ingredientele?”
Pe moment, tineretul nu are decât o singură idee: cum să sară toate barierele morale pe care Iniţiaţii trecutului le-au plasat pentru a împedicaoamenii să trăiască în pasiuni şi dezordine. Câte civilizaţi strălucitoare audispărut, răvăşite de maladii morale şi fizice, pentru că erau dedate la xxx saula culte legate de orgii! Generaţia actuală vrea să se elibereze de toate aceste tabu-uri, să se scutească de toate regulile pentru a gusta cea mai mareplăcere posibilă, şi această mişcare a luat o aşa amploare că lumea se întreabă ce ar putea opri-o.
 Am studiat şi am observat oamenii, şi am văzut că ceea ce vă spun aici e adevărul absolut. Când ei sunt numai sub influenţa dorinţei, plăcerii, bărbatul şi femeia introduc hoţi în ei. Trebuie să aibă un scop mai elevat pentru a face să strălucească lumina. Lumina poate să-i sfătuiască asupra aceloraşi ospăţuri, aceloraşi invitaţii, dar în loc să atragă toţi nedoriţii planului astral, ei vor invita îngeri şi divinităţi să se bucure cu ei.Şi când aceste entităţi celeste vor împărţi ce au, ele le vor lăsa cadouri; Nu aruncându-se în plăcere vor găsi oamenii soluţia problemei sexuale.Pentru că plăcerea nu este decât jumătatea drumului şi, dacă vor rămâneacolo, puţin câte puţin ei se vor simţi legaţi, îşi vor pierde libertatea. Când a căzut prea multă umiditate pe aripile unui fluture, el nu mai poate zbura.Atunci iată, aceasta e plăcerea: prea multă umiditate! Când văd un om a căruiaripi nu mai pot să-l poarte (simbolic vorbind) nu am nevoie să-l întreb unde s-a băgat, ştiu că şi-a expus aripile la umiditate. Umiditatea, e foarte clar pentrumine, împiedică zborul.Şi pentru a le usca la lumină, trebuie mult timp. De aceea, atenţie, nu vă lăsaţi înşelaţi de plăcerea care vă va opri din drum...Mergeţi până la lumină!Dar înţelegeţi-mă bine: eu n-am spus că bărbaţii şi femeile nu trebuie să-şi dăruie multă dragoste. Ei trebuie să-şi dăruie multă dragoste, dar o dragostemai elevată, mai luminoasă. Adică în loc să se mulţumească de schimburile dinplanul fizic, a se excita, a se satisface şi apoi a sforăi, ei trebuie să fieconştienţi de importanţa şi chiar de valoarea sacră a actului sexual. Dar nu,toţi sunt grăbiţi, grăbiţi să se afunde în mlaştini, nu mai au timp de a reflecta.

http://www.scribd.com/doc/11841827/AIVANHOV-Forta-Sexuala-Sau-Dragonul-Inaripat

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu