miercuri, 26 decembrie 2012

Cele 7 Raze ale Creatorului pentru 7 Zile


Acestea sunt cele 7 raze principale de la Sursa Creatoare, care inunda zilnic planeta, dar, in fiecare zi a saptamanii, una dintre Raze devine predominanta.
Ar fi bine ca fiecare dintre voi sa se concentreze, in fiecare zi, pe energiile uneia dintre acestea.
Lucrul cu cele sapte Raze in acesta maniera va va ajuta, intr-un mod foarte profund, sa echilibrati energiile celor sapte Raze in fiecare dintre cele sapte chakre principale ale voastre si va aduce mult mai mult echilibru si pace in viata voastra actuala. In procesul de inaltare si iluminare, toate cele sapte Raze principale si, mai tarziu, cele sapte Raze secrete, trebuie echilibrate si stapanite, pentru a putea avansa spre o si mai mare intelepciune si desavarsire in viitorul vostru cosmic.

     DUMINICA - este amplificata Raza galbena a intelepciunii si a Mintii lui D-zeu

 Concentrati-va zilnic pe Mintea lui Dumnezeu, in toate activitatile-dar mai ales Duminica.
Acesta minte Divina va va deschide propria minte catre o intelepciune din ce in ce mai mare. Adevarata intelepciune vine intotdeauna de la mintea care are o perspectiva si o constiinta superioara.Pe masura ce contopiti acesta minte Divina cu mintea voastra, veti incepe sa luati decizii si sa va conduceti viata intr-un mod care va va aduce mai multa satisfactie si liniste.

   LUNI -este amplificata Raza albastru regal, a Vointei lui Dumnezeu


Concentrati-va pe Vointa lui Dumnezeu, abandonandu-va total acestei Vointe Divine, indiferent de care parea fi situatia voastra actuala.Aceasta este cea mai rapida cale de a va castiga desavarsirea si libertatea spirituala.Pe masura ce va veti alinia Vointei lui D-zeu, veti observa ca si viata voastra va fi mai armonioasa.Scaldati-va in fiecare zi mintea, corpul si sufletul, in acesta energie si, curand, veti recolta multe beneficii.

 Marti - este amplificata Raza trandafiriu roz a Iubirii Divine a lui D-zeu

         
Concentrati-va pe influenta benefica transformatoare si vindecatoare a energiilor Iubirii Divine.
Iubirea este liantul care creeaza, transforma, vindeca si armonizeaza toate lucrurile.
Rezervati-va timp pentru a o inspira- si contopiti-va cu acesta Flacara a Iubirii Divine.Iubirea este cheia puterii de multiplicare a tuturor lucrurilor bune pe care vi le doriti. Pe masura ce va uniti din ce in ce mai mult cu acesta Flacara, limitarile incep sa se dizolve si deveniti stapanul propriului destin.

       
Miercuri-este amplificata Raza verde-smarald a Flacarii Divine a Vindecarii, Accelerarii si        Abundentei Divine 


Concentrati-va pe energiile vindecarii Divine, in toate aspectele vietii voastre.Acesta este o energie echilibranta si linistitoare, care va va ajuta sa va indreptati multele distorsiuni pe care vi le-ati creat in vietile voastre.Invocati si vizualizati acesta lumina vindecatoare, lichida, de un verde intens, pentru toate domeniile vietii voastre care au nevoie de transformare. Raza verde mai guverneaza si legile abundentei si prosperitatii Divine.De asemenea, puteti invoca acesta Flacara verde-smarald pentru a pava drumul materializarii si accelerarii tuturor dorintelor voastre fizice si spirituale.

     Joi- este amplificata Raza aurie a Flacarii Reinvierii


Concetrati-va pe energiile acestei Flacari, pentru reinvierea si restabilirea Divinitatii voastre mostenite.
Sunteti o fiinta Divina, ce traieste o viata de om si invata din ea.
Pentru ca v-ati ratacit in constiinta, Divinitatea voastra a fost ascunsa in spatele unui val. Pe masura ce invocati si va contopiti cu energiile violet si aurii ale Flacarii reinvierii, veti incepe sa reiviati toate darurile si atributele Divinitatii voastre.Acesta Flacara minunata va pregateste pentru ritualul final al Inaltarii.
Inaltarea a fost - si este inca- principalul scop al multelor voastre intrupari pe acesta planeta.

   Vineri - este amplificata Raza uluitor de Alba si Pura a Flacarii Inaltarii.


Inaltarea este casatoria sacra-sau uniunea Divina- a Sinelui Uman cu Esenta Divina, prin interemediul procesului de purificare a tuturor utilizarilor gresite ale energiei lui D-zeu, de-a lungul multelor voastre intrupari.Concentrati-va pe purificare si eliminarea intregii negativitati, a credintelor false, a atitudinilor si obiceiurilor gresite, care nu ajuta la obtinerea desavarsirii spirituale. Umpleti-va campul auric, fiecare celula a corpului vostru fizic, corpul mental, cel emotional si cel eteric, cu acesta Flacara a Inaltarii, de un alb uluitor.
In meditatia zilnica, faceti asta cu toate razele. Este un proces esential pentru progresul vostru spiritual.

 Sambata - este amplificata Raza Violeta, penetranta, a transmutatiei si libertatii 

In acesta zi, concentrati-va pe tonurile si frecventele multiple ale Razei Violete.Acesta raza este aproape magica.Raza Violeta reprezinta frecventa schimbarii, a alchimiei, a eliberarii de limitari, a regalitatii, a diplomatiei si multe altele. Pe masura ce va umpleti campul auric si inima cu minunile acestei Flacari Violete, frecventa ei va incepe sa alunge din viata voastra obstacolele si karma care va blocheaza drumul catre obtinerea desavarsirii si Divinitatii voastre. Folositi in fiecare zi Focul Violet, cat de mult puteti- dar in special Sambata, cand acesta flacara este mult amplificata si ea va va fi de mare ajutor. 



Dupa cum vedeti, prieteni, toate Razele sunt importante. Nici una dintre ele nu poate fi neglijata, sau data la o parte. Ele lucreaza impreuna in armonie, pentru a ajuta la refacerea sufletului si a paradisului vostru pierdut.
Constiinta de sine si Desavarsirea Divina vin dintr-o aplicare zilnica si staruitoare a acestor sapte Flacari, deoarece voi sunteti arhitectul " responsabil " al vietii vostre. Flacarile nemuritoare si eterne ale lui D-zeu vor lucra pentru voi, pe masura ce voi veti lucra cu ele.
Nimeni nu poate interveni in alegerile liberului vostru arbitru si nu o va face, dar nimeni nu poate face asta in locul vostru. Progresul spiritual este obtinut ca rezultat al aplicarii zilnice a legilor lui D-zeu, a energiilor lui D-zeu, prin intermediul celor sapte Raze principale si prin purificarea karmei si a corpului emotional.
In fiecare zi este foarte important sa va rezervati timp pentru a face lucrarea voastra spirituala si interioara.
Invocarea acestor Flacari ale Iubirii si Atributelor lui D-zeu va face sa intelegeti mai bine aplicarea legilor cosmice. Respirati, invocati-le si umpleti-va cu aceste minunate Flacari ale lui D-zeu.In meditatia voastra, cautati sa le intelegeti mai profund, intrand in legatura cu Sinele vostru Divin si cu ghizii vostri si aplicati cu staruita ceea ce vi se arata.Cautati sa ridicati valul iluziilor muritoare si restabiliti legatura cu magicul si cu puterile intentiei originale ale lui D-zeu, pentru calatoria voastra eterna catre scopuri si un destin din ce in ce mai inalt.

Namaste

- fragmente din Telos vol III- Aurelia Jones -

Un comentariu:

  1. Mulțumesc pentru tot Dr. Makha! După ce te-am contactat pentru a mă ajuta să nu mai divorțez de soțul meu, soțul meu a încetat să completeze actele de divorț și lucrurile sunt mult mai bine acum. După cum ați spus, întregul proces de divorț a fost anulat, femeia rea ​​care crea probleme în căsnicia mea a părăsit soțul meu, iar acum suntem foarte fericiți împreună. Împărtășesc această experiență de viață tuturor celor care se confruntă cu provocări similare în relația lor, căsătorie sau orice altă problemă. , puteți contacta Dr Makha pe WhatsApp +1(815)564-3618
    Ea este pricepută cu următoarele vrăji:
    * vrăji de dragoste
    * vrăji de căsătorie
    * magia banilor
    * vrajă frumoasă
    * vraja norocului
    * Vrăji de atracție sexuală
    * SIDA vindecă magia
    * Casino Cave
    * S-au eliminat pesterile blestemate
    * Vraja de protecție
    * magie la loterie
    * Vrăji norocoase
    * Vraja de fertilitate
    * Inel de telekineză 💍
    Whatsapp +1(815)564-3618

    RăspundețiȘtergere