duminică, 27 ianuarie 2013

Si asa a inceput... Povestea mea :)



Cata ordine, cata disciplina si ce legi frumoase domnesc in aceste universuri create de EL.
Cine este EL? ... ma gandesc la asta de cand ma stiu, ma puneam noaptea in pat si ma intrebam cum este Creatorul nostru, oare el stie de mine, ma aude, stie ca ma gandesc la el, dar cel mai adesea ma intrebam cum ar fi daca noi nu am exista, nimic nu ar exista, nici stele, nici planete, atunci ce ar exista ? iar atunci imi spuneam ca este imposibil sa nu existam caci atunci intrebarea gandita de mine nu ar mai exista.. caci nu ar exista un gandior neexistand nimic. O lupta cu mintea pe care o duceam seara de seara pana am crescut ceva mai mare , aproape de liceu si m-am indepartat de astfel de intrebari, caci intrasem deja in forfota societatii si a vietii de adolescenta. Insa mi-am promis mie ca atat cat am sa traiesc o sa aflu cine este Creatorul si de unde am pornit, cine suntem si ce cautam aici?
Cu trecerea anilor, am revenit la mine, m-am cautat si inca nici acum nu m-am gasit, poate doar o mica parte, sau poate nu trebuie sa caut, poate deja sunt si inca nu ma vad... dar cu siguranta totul o sa fie dezvaluit la timpul potrivit.
Si mai toata viata mea am fost dusa la biserica, asta-i nu vorba, asta e pe bune, adica mamei ii placea ca eu sa merg la biserica si o faceam de dragul ei, am crescut intr-un spirit sa spunem crestin- ortodox.
Mi se intamplau chestii bizare la care nimeni din jur nu gasea explicatii.
Deseori cand ma intorceam de la scoala, auzeam in interiorul meu un fel de zumzet, precum sunetul AUM, este un sunet care imi acoperea si mintea intr-un fel si parca era ca o perdea peste vederea mea, caci atunci cand auzeam sunetul, toate zgomotele exterioare isi pierdeau din intensitate.
Imi era complet frica iar mama imi spunea sa zic Tatal nostru si asta faceam, chiar am crezut mult timp ca sunt condusa de cine stie ce spirit malefic, din pacate cat am fost mica am participat pe la biserica la niste sedinte de exorcizare, asa ca ... ajunsesem sa cred ca sunt posedata :))) dar au incetat suntele.
Acum aproximativ un an, am auzit acest sunet din nou si mi-am adus aminte, auzeam sunetul creatiei si intram automat in stare de meditatie, adica in stare alfa, caci noi omenirea lucram pe frecvente beta.
Din perspectiva de acum, am putut sa imi dau seama exact ce simteam atunci si ce placut era sunetul.
Si am fost si atee, dupa terminarea liceului eram in impas, citisem cateva carti din care reiesea ca religia nu este in regula si atunci a inceput lupta, chiar a fost un moment de soc. Nu stiam ce sa mai cred, exista Dumnezeu, nu exista si asa am devenit atee, nu vroiam sa mai cred in nimeni si nimic, insa imi lipsea ceva.
M-am tot gandit dupa cine sa ma ghidez, aveam impresia ca fiecare religie sau carte minte...si atunci am pirvit natura pentru intaia oara cu alti ochi. Am spus ca singura care nu ne tradeaza si care tot timpul la fel, neschimbatoare si vesnica este natura. Asa am inceput sa invat de la pomi, pasari , anotimpuri, stele si soare.
Am vazut ca totul are o ordine, exista un ciclu, nimic nu este de capul lui.
Da!!! Exista ordine in hazard, asa am ajuns sa cunosc ce este spiritualitatea sau doar asa credeam pe atunci.
Anii au trecut, ajunsesem sa citesc cate 3 carti pe saptamana, ca si acum de altfel, niciodata nu am mers la cursuri cu sau despre asa ceva, am crezut ca singura pot sau cu ajutor din lumea celesta.
Si m-au ajutat si ma ajuta tot timpul, imi raspund de fiecare data cand ii intreb, vorbesc de ghizii mei spirituali, ghizi pe care fiecare om ii are fara exceptii si asta nu am invatat din carti, asta o spun din experienta.
Si cateodata mi se pare atat de greu pe acesta planeta, doar pentru ca simt si imi aduc aminte cum era dincolo, aici e atata ura si dezbinare... insa ei mi-au spus ca pe locul intai este sacrificiul si trebuie sa transformam ce e aici in ce e acolo, adica sa aducem raiul pe pamant.
Si majoritatea dintre voi ( cititorii randurilor ) ati venit pentru asta, am venit in grup, unul mare si fiecare piesa trebuie sa isi gaseasca locul in puzzel-ul albastrul-verzui pentru a reintregi Terra.

Namaste !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu