luni, 14 mai 2012

Creeaza-ti ziua de maine...

Avem puterea de a ne crea propria viata, cu ajutorul gandurilor noastre. Baietii care ne conduc sunt foarte descurcareti, nu ne-au lasat nici macar o portita libera catre libertate. Atunci cand esti in sistem, depinzi de el... si este destul de greu sa iesi de aici, pentru ca de cele mai multe ori esti inglodit in datorii pe care le-ai facut tot cu ajutorul lor, daca ei iti spun ca masina este prea veche si casa e prea mica, te conformezi si faci in asa fel incat sa  fii satisfacut sau doar sa crezi asta. Este normal sa te nasti pe acesta planeta, sa platesti apa, sa platesti locuinta, sa platesti electricitatea, sa platesti ca te-ai nascut ..... e normal? Sa ne trezim !!!


Daca vrem ca macar copii nostri sa stie ce este libertate sa facem ceva... iar solutia nu este razvratirea, greva ...etc., iesim in strada pentru acelasi motiv tampit - banii - banul este o energie pe acest pamant de care noi ne folosim - , ar trebui sa iesim in strada pentru ca ne otravesc mancarea, pentru ca ne fura aurul... pentru alte lucruri, insa tot ei ne manipuleaza pentru ce sa iesim in strada, avem liberul arbitru si totusi nu se vede.
Daca vrei sa faci ceva, fa-o, plateste-ti toate datoriile si iesi din sistem, alege un loc pe pamant unde sa locuiesti ca sa iti poti creste singur mancarea si atunci vei fi cu adevarat liber, nu o sa mai depinzi de nimeni si de nimic, oare e prea mult ? La cele scrise aici, mintea o sa isi puna fel de fel de intrebari.. prima si este esentiala,....pentru asta ne trebuie bani :) oare chiar totul se rezuma la ei? Din pacate noi ii punem pe primul loc si asa blocam creatia, hai sa ne gandim ce vrem concret sa facem si ulterior vin si bani, sa ne gandim ca banii sunt doar un instrument de care ne folosim la un moment dat ... si asa este, visati .... visati... notati pe hartie exact cum doriti sa arate casa visurilor voastre cu gradina plina de bunatati, sa nu imi spuneti ca asta costa ceva... si ce daca nu ai servici? Crezi ca nu ai voie sa visezi? Din pacate  suntem atat de manipulati incat credem ca ne trebuie bani ca sa visam.... am fost doar invatati sa credem asta.
Ce vrei de la viata asta ? Care e motivul pentru care esti aici ? Nu esti multumim de viata pe care o duci ? Oriunde te duci ... in orice directie te indrepti.... e precum o fantoma simpatica care iti sopteste ... nu ai bani sa faci aia... ca sa faci ailalta iti trebuie bani .... serios? De cand banul este creator ? In interiorul nostru este puterea creatiei, avem toate instrumentele necesare, insa in stare latenta...

De noi depinde ce alegem ... daca ceva nu merge bine in viata noastra, cu siguranta doar noi suntem de vine si nu cei de langa noi. Frica este cea care ne obstructioneaza manifestarea gandurilor, insa acesta frica ne este indusa inca din cele mai vechi timpuri, frica este antonimul iubirii... asadar avem puterea de a modifica frica in iubire.
Nu va fie frica de alegerile pe care le faceti, mintea analizeaza ... inima doar alege, coborati mintea in inima voastra si totul se va transforma in iubire.
Nimic nu ramane al nostru, nimic nu este al nostru, tot ce exista este tot ce exista... nu plecam cu nimic dupa noi, doar cu experienta de viata... si pana la urma pentru asta am venit aici - cei mai multi dintre noi.
Creatia cere dorinta, credinta... si multa rabdare. :)

Beatrice
Namaste

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu