joi, 10 mai 2012

Alege echilibrul...
Ceea ce se intampla in acest moment pe Pamant si ceea ce s-a intamplat pana acum nu este ceva nou pentru Universul in care traim, unii dintre noi am trait pe astfel de planete si avem in noi memoria acelor vremuri, tocmai de aceea am ales sa venim aici ca sa le putem da o mana de ajutor acestora sau sa ne invatam lectiile pe care nu le-am asimilat atunci. Lumea in care traim este o lume duala, in biblia noastra este doar 10% din adevarul acestei planete si acesta distorsionat, insa simbolurile raman aceleasi. Caderea in pacat, adica momentul in care Eva alege sa manance din pomul cunosterii binelui si raului ( adica dualitatea bine - rau) , este momentul in care avem liberul arbitru la dispozitie - pana atunci nu avem cum sa alegem pentru ca nu stiam ca se poate si asa, si am ales acesta experienta din care am invatat destul de multe.
Acum avem iarasi sansa de a alege, cum a am avut de la inceputuri, daca alegi binele nu insemna ca este varinata corecta, pentru ca asta insemna ca negi raul si asta este imposibil deoarece si binele si raul vin din intreg, e precum apa calda si rece, este la grade diferite insa este aceeasi substanta, nu poti sa alegi doar apa calda pentru ca nu poti trai fara apa rece, corect ?

Eu aleg echilibru. Ce insemna echilibru ? Inseamna sa te ridici deasupra conceptelor de bine/ rau, frumos/urat, gresit/corect, adica sa iesi din dualitate. Nimic nu te mai poate supara in acesta viata daca privesti lucrurile detasat, si acestea pot ajunge pana la moartea celor apropiati, cu totii am lua acest fapt ca unul negativ, insa de ce? Moartea este o renastere pentru cel in cauza, si-a terminat misiunea pe acest pamant si sufletul lui alege sa plece - chiar daca trupul nu este constient de acesta si nu doreste poate sa parasesca inca Pamantul, insa cu singuranta ca nu am murit doar odata in miile/sutele de vieti pe care le-am avut pe acesta planeta( cei ce citesc aceste randuri cu siguranta sunt suflete mai vechi venite din alte sisteme solare ).

Atunci cand intram in procesul reincarnarii uitam total sau partial ceea ce suntem noi cu adevarat, acesta este programul aici pe pamant, insa care ar mai fi fost distractia daca am fi stiut ce facem noi aici de unde venim, ce am mai avea de invatat ?  Imediat dupa moarte, cei avansati realizeaza cine sunt, de unde vin si ce au de facut mai departe, daca sa plece in alte sisteme solare sau sa aleaga sa se reinacrneze pe aceeasi planeta.
Insa unele entitati din Univers care au ales partea opusa a binelui, au vazut ca pot pune stapanire pe cei care au uitat cine sunt cu adevarat si asa a inceput razboiul galatic.... in memoria noastra celulara este inregistrat totul.

Cu ajutorul manipularii au pus stapanire pe unele planete in totalitate, ce insemna acesta ? Din punct de vedere tehnologic acestia erau foarte avansati, acestia puteau sa aibe trup dimensional sau nu...au format o plasa in jurul Pamantului , plasa energetica in care tineau sufletele captive, adica acestea nu se puteau reincarna in alte sisteme solare sau pe alte planete si erau obligati sa se reincarneze pe aceeasi planeta, asadar ei aveau mai multi sclavi pentru propriile interse. Cei mai avansati spiritual si-au dat seama de acesta si au incercat prin meditatii si anumite ritualuri magice sa scape din acesta plasa, si acestia au fugit efectiv pe alte planete, din pacate acestia si-au dat seama si i-au urmarit si iata-ne ajungi pe Pamant.... :) insa suntem la sfarsitul timpurilor ( timpul nu exista, adica realizam acesta la nivel planetar ) si este timpul sa ne recunostem puterea de care dispunem.
Doar constiinta de masa extinsa poate rupe plasa energetica din jurul pamantului insa avem si ajutor din partea altor civilizatii care au trecut prin acelasi lucru, insa trebuie sa le cerem ajutorul altfel ele nu pot trece liberul nostru arbitru.

Asadar sa incercam sa fim mai buni cu cei din jurul nostru, sa nu judecam pe nimeni- nu stim daca cumva si noi in alte vieti am fi reactionat asa sau poate am facut acelasi lucru sau o sa il facem, sa iubim neconditionat acesta este regula de aur, totul se topeste in jur la apartia iubirii.
Noi aducem Raiul pe pamant, nu vine nimeni sa ne traga de maneca daca vrem sa schimbam ceva.. sa incepem cu noi iar cei din jurul nostru o sa ne ia drept exemple, suntem deschizatori de drumuri pentru ca stim bine prin ce trecem, nu e prima oara cand o facem, noi am ales rolul acesta asa ca sa il indeplinim in cunostiinta de cauza, in memoria ADN-ului avem toate instrumentele necesare, acestea vor iesi la suprafata atunci cand este nevoie de ele.
Traim timpuri magnifice, multi dintre cei care nu au trup si sunt printre noi si-ar dori sa traiasca asemenea momente, insa nu cu totii au putut sa aleaga acesta provocare, noi suntem vedetele in acest moment... :)

Pentru mai multe detalii privind istoria Universului nostru, va propun o carte foarte interesanta:http://www.facebook.com/pages/Prisma-din-Lira/299717210085604

Namaste !
Beatrice


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu