marți, 31 decembrie 2013

Un 2014 plin de ceea ce aveti nevoie si ceea ce trebuie.Noi, oamenii ne-am creat sarbatori frumoase aici pe pamant, si asta nu e rau, este minunant caci si in celalalte lumi exista sarbatori frumoase.
Iti recomand sa iti faci o foaie cu realizarile pe care le-ai facut in acest an.
Apoi o lista pentru care esti recunoscatoar/e, cand alcatuiti lista , incepeti fiecare propozitie cu " Sunt cu adevarat recunoscator pentru..." " Multumesc pentru ... " ori cu alte cuvinte asemanatoare de recunostinta care vi se par potrivite.
Trebuie doar sa incepeti si legea atractiei " va recepta " acele ganduri de recunostinta si va va darui si mai multe lucruri bune.
Pentru a va transforma viata, trebuie sa gasiti o cale de a fi recunoscatori fata de ceea ce aveti acum.
De asemenea, puteti folosi recunostinta pentru a atrage cu putere acele lucruri pe care le doriti in propria viata.
Atunci cand sunteti recunoscatori fata de lucrurile pe care doriti sa le atrageti in viata dvs ( relatia perfecta, slujba visata, sanatatea perfecta, belsugul deplin ) inainte ca ele sa apara, transmiteti Universului o frecventa ca si cum ati avea deja acele lucruri.
Legea atractiei nu stie daca va imaginati un lucru sau daca el este real, astfel incat, multumind din suflet pentru ceea ce aveti acum, atrageti acele lucruri catre dvs. Este o lege imuabila si, atunci cand este folosita corect, rezultate sunt sigure.
Alcatuieste in final o lista cu lucrurile pe care doresti in 2014, scrie ca si cum deja le-ai avea.
Dar atentie totul se va primi doar daca este de ordin divin, adica daca acesta este pentru binele dvs cel mai inalt.

Multe bucurii sa aveti in 2014, impliniri , realizari pe toate planurile si pace.

Beatrice :*

Namaste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu