luni, 23 decembrie 2013

Instrumente pentru a va lua puterea inapoiAzi va spunem un secret foarte important. Prin tranzitia planetei Pamant, ati creat Noua Energie. Acesta Energie Noua contine instrumente ce va pot ajuta sa pastrati si sa va folositi adevarata voastra putere. Aceste instrumente sunt acelea car va pot ajuta cu usurinta sa aduceti pasiunea in viata voastra si sa va faceti din ea un obicei zilnic. Aici va oferim 2 instrumente importante, pe care sa le folositi pe Noua Planeta Pamant. Atat de multi dintre voi sunteti extrem de afundati in rutina zilnica, incat nu va rezervati timp pentru voi insiva. Pe planeta voastra, arta de A FI a fost neglijata, in mare masura.Daca v-am spune ca erati Dumnezeu? Daca v-am spune ca nu erati parti din D-zeu, ci fiecare sine era Dumnezeu in intregime, atunci v-ati lua ragaz de cinci minute, doar pentru voi insiva ? Acesta este adevarul.Pe D-zeu il puteti onora cel mai bine, daca, pur si simplu, va acordati mai mult timp voua insiva si doar SUNTETI voi. Cand va puneti pe primul plan si aveti curajul sa va oferiti ceea ce este in rezonanta cu propria inima- creati Acasa.
Atunci aduceti vibratiile Raiului pe Pamant.
Chiar acum, in timp ce vorbim, unii dintre voi sunt atinsi de ingeri. Nu trebuie decat sa inspirati energia, preaiubitilor.Stim ca sunteti atat de ocupati sa va impliniti atatea indatoriri, incat nu va acordati cinci minute pentru voi. Acesta este timpul in care trebuie doar SA FITI. Inspirati-l si veti regasi directia in viata de zi cu zi.
Veti intra inca o data in posesia puterii si veti crea aceea realitate care va sustine in intregime.
Aveti curajul sa va imbunatatiti calitatea vietii, doar prin ava ingadui SA FITI.
Dar care e a doua unealta miraculoasa? Care este aceea magie insesizabila care, dintr-o intorsatura de condei, sa-i ajute pe oameni sa se conecteze la propria putere? Puterea lipsita de echilibru este inutila. Cand sunteti stapaniti de ego si vi se risipeste intreaga energie, nu exista nici un echilibru- si, fara echilibru, nu exista putere. Exista o singura cale de a va echilibra puterea - si aceea se realizeaza prin responsabilitate personala. .Cum va recapatati responsabilitatea? Exista un singur lucru pentru care sunteti responsabili -pentru propria fericire.
V-am spus in repetare randuri, sunteti raspunzatori pentru propria realitate. 
Alegerile pe care le faceti sunt darurile pe care singuri vi le-ati facut, chiar de la inceputul Jocului(vietii).Sunteti cei alesi- si ati cerut sa fiti aici.Alegerile facute v-au condus catre o perioada de intensificare a creatiei.
Are vreo importanta cine este liderul acestei tari? Da, desigur ca are.Dar cum va afecteaza pe voi ? Acesta este intr-adevar alegerea voastra. Voi intrebati : " E firesc sa-mi cedez puterea in acest mod ? " Nu, nu este. Si intelegem ca o faceti de atata vreme, incat vechile obiceiuri nu pier usor.
Vreti sa va dam noi raspunsuril. " Spuneti-ne incotro sa o luam, incotro sa ne uitam, la ce sa fim atenti? " ziceti voi.
Unii vin la noi doar pentru a auzi exact aceste lucruri. Adesea vorbim in termeni generali, pentru ca sa nu va luam din putere. In inima voastra ati stiut tot timpul aceste raspunsuri- pur si simplu, v-ati obisnuit sa nu aveti incredere in voi insiva. Dar valul este dens.Este mult mai usor sa vedeti maretia in altii, decat sa o vedeti in voi.
Deci, cum sa incepeti sa o vedeti in voi insiva ?
Veti face asta, prin faptul ca va veti asuma raspunderea individuala pentru propria fericire. Va indemnam ca, saptamana care vine, sa indrazniti sa faceti un lucru ce va aduce o cat de mica imbunatatire a vietii.
" Nu, nu merit " , veti spune sau " Daca fac asta, in ce masura le va fi altora de ajutor ? " Cum as putea schimba lumea, daca o sa fac ceva doar pentru mine insumi ?
In memoria voastra celulara este adanc inradacinata convingerea ca doar prin suferinta puteti atinge o vibratie mai inalta. Acest lucru era valabil in vibratiile mai joase a cine erati voi- dar acum nu mai are acelasi efect. Alegeti mai intai ceea ce va hraneste inima. Alegeti ceea ce va creeaza cea mai mareata realitate si, daca nu sunteti fericiti, aveti curajul de a alege din nou.
Alegeti in primul rand pentru voi insiva - si toate se vor aseza in ordinea potrivita. Asumati-va responsabilitatea pentru propria persoana- si va va creste puterea.
Daca vreodata va veti simti secatuiti, este pentru ca preluati raspunderea altora. Nu e treaba voastra sa preluati responsabilitatea partenerului de cuplu, a sefului, sau a angajatilor.Chiar daca o faceti dintr-o dorinta cinstita de a ajuta, tot nu rezolvati altceva decat sa le luati puterea. Ca niste facilitatori ce sunteti, nu e treaba voastra sa preluati responsabilitatile celor care vin la voi sa se vindece. Nu sunteti responsabili pentru copiii vostri. Mai bine invatati-i cum sa-si asume raspunderea personala, asumandu-va mai intai responsabilitatea pentru propria voastra persoana.
Aliniati-va astfel energia, iar echilibrul vostru va fi simtit in tot ceea ce faceti.Apoi veti purta vibratiile de Acasa, ori de cate ori intrati intr-o incapere si ori de cate ori zambiti cuiva.
Energia va emana din inima si va schimba lumea.

-fragmente din " Bun-venit Acasa " de Steve Rother si Grupul

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu