luni, 13 august 2012

Pamantul se trezeste ....




Pamantul - Mama Geea este in plina trecere de la dimensiunea a 3 catre cea de-a patra dimensiune, asta presupune regenerarea ei si trecerea catre un nivel superior de energie iar noi impreuna cu ea.
Schimbarile sunt simtite de catre toti la nivelul emotional, chakra inimii incepe sa se deschisa si acesta ne ofera un o caldura de culoarea verde intensa pentru cei care sunt pregatiti de schimbari si doresc acesta.
Se face mare curatenie in relatii si in viata sociala, usor se separa una de cealalta insa subtil cat sa nu inteleaga decat cei care trebuie...Tot ce facem este nou, nici noi nu stim bine ce ne asteapta si poate nici cei de dupa val, caci totul depinde de reactia noastra fata de schimbari.
Creatori ai propriei realitati Suntem ! Insa realitatea cum se creeaza, caci cea creeata de noi pana acum, nu cred ca este ceea ce ne dorim. Imaginatia este cheia realitatii.
A imagina ceva insemna a construi in propria minte, pe baza unor principii pe care le cunostem, o imagine despre un lucru, obiect, situatie, persoana sau stare, cam cum ar vrea sa fie acestea.Imaginatia este IMAGINE  care apoi este umpluta cu ENERGIA din dorinta si gandirea celui care o proiecteaza.
Cu cat imaginea despre ceea ce vrem este mai clara, si cu cat energia din dorinta este mai ampla, cu atat rezultatul apare mai repede. Deci forma gand este IMAGINE + ENERGIE, si ca sa intelegeti cum apare ea, e ca si cand in fata ochilor vostri si-ar face aparitia un fel de oglinda fara contur regulat, care reflecta in ea atunci cand va uitati exact la ceea ce ati imaginat.
Forma gand poate fi translucida ca o holograma sau consistenta, adica nu se vede prin ea.Mergand mai departe cu ideea, sa exersam in fiecare seara urmatoarea imagine alimentat de energie proprie si de dorinta ca lucrurile sa fie asa cum le imaginam noi acum. Seara, pe la ora 22:22, sa ne asezam confortabil in fotoliu si pentru 10 minute- ca si cand visam cu ochii deschisi la ceva frumos- sa ne imaginam Pamantul, asa cum se vede el din spatiu, mare si albastru cu alb, cum este invaluit intr-o superba culoare albastru electric( adica un alabstru cu irizatii albe stralucitoare ca perla ) si cum radiaza din tot verdele vegetatiei de pe continente, si din albastrul marilor si ocenelor si albul  norilor un alb argintiu stralucitor si diafan, fin si semitransparent.
Acesta -sa ne imaginam- ar putea fi aura sanatoasa a Pamantului, spre care sa trimitem ganduri noastre de respect si recunostiinta, si sentimentele noastre pline de compansiune si iubire pentru ca ne tine pe toti pe suprafata sa.Sa nu va ganditi ca ajutorul vostru ar fi prea mic si neinsemnat, fiecare in locul in care este, noi cateva milioane care am sti sa facem asta( propagati acesta tehnica citita aici si altora)  putem da impulsul in mentalul colectiv care sa determine accelerarea procesului de vindecare si inaltare a Pamantului.Si planeta, ca entitate iubitoare, va stii care sunt acei oameni care au ajutat-o si ii va lua impreuna cu ea in acest proces spiritual de ascensiune catre dimensiunile superioare.
Sa ajutam Geea in drumul catre starea sa paradisiaca si ne vom cumpara si merita astfel biletul catre destinatia noastra finala - reintoarcerea in Paradis !

Namaste !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu