marți, 10 iulie 2012

Ramania - leaganul civilizatiilor


Pe Terra prima forma de civilizatie au creat-o niste umanoizi giganti, ceea ce s-ar fi petrecut cu 2 miliarde de ani in urma.Statura medie de 4-5 metri, ochii foarte mari, pielea brun-inchis.Eu au venit pe pamant din directia stelei Deneb cu scopul de a explora planeta.In acea vreme pamantul se afla mai aproape de soare, si era populat doar cu forme rudimentare de viata animala.In schimb vegetatia era impresionanta pe unicul continet existent atunci. Umanoizii urasi se numeau ommali.S-au adaptat conditiilor terestre, dar cu timpul, din cauza fluctuatiilor de clima au inceput sa degenereze, ceea ce s-ar fi intamplat de-a lungul a sute de mii de ani. In cele din urma au fost nevoiti sa parasesca pamantul, urmele lor au ramas undeva adanc in scoarta terestra, in straturile geologice inaccesibile.
Abandonul ommalienilor ii urmeaza o alta civilizatie venita pe Pamant de pe o planeta moarta, reprezentatii acestei civilizatii erau in cautare de planete cu viata, ei semanau cu oamenii doar ca aveau pielea belu-gri si patru degete la o mana.Au venit cu mai bine de un miliard si jumatate de ani in urma iar planeta lor se numea Tootia.Aducand priceperea lor,au gasit conditii favorabile pe pamant.Insasi viata planetei noastre, desi rudimentara, se afla in plina evolutie.Inca de la inceput tootianenii s-au despartit in doua grupuri mari, fiecare punand stapanire pe o parte a continetului unic: grupul mai numeros a ales ca loc de viata estul continetului, iar al doilea, s-a fixat in vest.Aveau tehnologii foarte avansate( alminteri n-ar fi putut ajunge pe Pamant !)dar scindarea lor a general cu timpul diferentieri substantiale.De plida grupul din vest distrusese o buna parte din vegetatia existenta , folosind materia pentru constructii; al doilea grup, din Est, facuse dovada unui respect aparte pentru natura.Ambele parti comunicau si cu alte civilizatii stelare, dar nici acestea nu reuseau sa intervina in divergentele dintre estici si vestici. Astfel s-au declansat marile conficte, pe parcursul carora s-a devastat totul. Se foloseau proectile electro-magnetice care prin explozie descmpuneau materia instantaneu.Supravietuitorii marelui conflict, in numar de doar cateva mii, au fost luati dupa pamant de catre reprezentatii altor civilizatii.Pentru o vreme pamantul a ramas doar cu formele sale de viata evoluand conform Legilor Creatiei.Dar inainte de aparitia omului pe pamant a mai existat o colonien de fiinte ale rasei violete, aflata atunci in plina expansiune, insa si acestia se lupta cu zeii ( alte civilizatii ) si raman supravietuitori pentru continuum-ul vietii si al conflicutualitatii. Acestia din urma au constituit baza formarii rasei negre de mai tarziu si asa apare rasa Mu si Lemuria., apare si eventimentul biblic, al ingerilor decazuti,ei semnificand de fapt prezenta zeilor rebeli. Fluenta vizitelor si contactelor cu mesageri ai altor civilizatii nu dispare, numai ca acum se face simtita prezenta unor spirite reincarnate sau incarnate dupa stratul 9 sau 10 ( strat superior astral al sufletelor evoluate), pentru a ajuta la evolutia celor din Tara Mu, caracterizata printr-un amestec de rase.Apar insa din nou conflicte, la conjuctura dintre Epoca de Bronz si Era de Fier.Din nou grupari ale zeilor si ale ingerilor dau dovada de exces de zel, invatandu-i pe cei din Mu" mai mult decat se cuvenea".Ingerii vor respecta ordinele divine, iar zeii vor influenta malefic populatia eterogena.A urmat un razboi devastator in care se utilizau ca arme de lupta, cristale, bombe cu plasma, arme tip laser si chiar bombe antimagnetice.Tot acest arsenal SFmitologic a provocat cutremure devastatoare, desprinderea de falii si dislocari de scoarta terestra. A fost un cataclism planetar. Inca odata, civilizatia si viata terestra au supravietuit.
Dumnezeu a dat pedepse drepte; zeii si ingerii care au incalcat ordinele divine au fost lipsiti de constiinta divina pe care o avusesera, si au fost marginalizati pe unul dintre cele mai de jos straturi energetice.
                                                           

                                                           -RAMANIA -
Supravietuitorii se stabilesc pe pamantul pe care traim noi, romanii. Aici se retrag, in tinuturile de mai tarziu ale vechii Dacii care era atunci Va-Rama Tara Ramanilor.Emigrantii supravietuitori din Tara Mu si Lemuria se numeau ramani, ceea ce insemna " Poporul Soarelui ".
Ramanii se stabilesc in Dacia de mai tarziu, in paralel descedentii rasei negre au format la randul lor, spre sud o forma de civilizatie care multe mii de ani dupa fiintare ei aveau sa decada in favoarea rasei albe, cea a ramanilor.Cultul soarelui le-a permis ramanilor sa dezvolte in timp o mare civilizatie; foloseau cristalele pentru a deplasa mari obiecte si puteau comunica informatii, stiau sa vindece boli prin energiile spirituale, cunosteau nemurirea, cu toate astea, civilizatia lor era simpla.Dar si acesta civilizatie era condamnata la conficte si decadere, de aceea ramanii au emigrat, in marea majoritate , spre Orient, spre Nordul Africii si in Asia Mica, spre Atlantida.Cu toate acestea exoduri, Tara Ramanilor este adevartul leagan al actualei omeniri.
Spiritele rele nu au reusit sa anihileze poporul raman, ci au produs doar dispersarea lui.Ultimii ramani, supravietuitorii, au ramas in tara lor, din ei se trag tarcii, daco-getii, care nu si-au parasit teritoriile.
Sefii ramani au inteles ca secretele lor nu vor putea fi pastrate si ca ele ar putea fi folosite pentru a distruge: De aceea elita ramanilor, formata din sefi, preoti si supusi credinciosi s-au refugiat sub pamant, in locuri doar de ei stiute, alaturandu-se lumii subterane create de zei si ingeri ca alternativa la viitoare lume de la suprafata.
O parte din ramani au plecat spre Orient, unde au format poporul hindus, sub conducerea initiala a lui Rama.
Altii au urcat spre vechea Indie, unde au gasit alti supravietuitori ai celor din Lemuria, formand rasa galbena sub influenta si supravegherea directa a unor entitati spirituale galatice.Altii au pornit spre Nordul Africii si Asia Mica- acestia din urma au fost sumerienii. Sumerienii proveneau, ca si dacii, din ramani.Egiptenii sunt o rasa descendenta a sumerienilor, iar marea piramida si Sfinxul au fost create de acestia si nu de egipteni.
Sumerienii cunosteau tehnici bazate pe cristale in combinatie cu puterea mentala, ceea ce producea levitatia, de care se ocupau oamenii special antrenati, blocurile de piatra puteau fi prelucarte si transportate destul de usor,plus ca pentru construirea acestora au folosit si matematica si astronomia.
Oare ce mai urmeaza? :)

Sursa : Iad contra Rai - Ion Tugui

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu