duminică, 1 iulie 2012

Suntem fericiti cu adevarat ?

                                                                           
Acesta intrebare vine in general din inima noastra si nu din minte. 
Suntem multumiti cu munca pe care o prestam zilnic, suntem multumiti cu oamenii pe care ii avem in jurul nostru, suntem multumiti de felul nostru de alimentatie, suntem multumiti de aspectul nostru fizic exterior, suntem multumiti de starea noastra interioara, suntem sau nu fericiti ? Daca da, atunci suntem pe calea cea dreapta, daca nu atunci trebuie sa facem pasii necesari pentru a ajunge sa fim fericiti. 
Se spune ca '" Dumnezeu ne da, dar nu ne baga si in traista ", multa cunoastere se ascunde in acesta maxima. Majoritatea dintre noi nu suntem multumiti de jobul pe care il avem deoarece ne mananca foarte mult timp, lucram de la 9am la 6pm si traim doar pentru week-end, cine este de vina? Putem sa dam foarte bine vina pe sistem insa daca vrem cu adevarat ceva diferit in viata noastra- libertate, putem sa o facem, tine doar de noi si de alegerile noastre, nu o sa vina nimeni sa ne traga de maneca sa facem alegerile care sunt necesare. 
E normal sa ne gandim imediat la bani, cu ce o sa traim daca nu avem un job fix, tocmai aici sta credinta in Creator, poate suna absurd, dar asa este, credinta ca acesta o sa aibe grija de tine maine, pe noi nu trebuie sa ne preocupe ce o sa mancam, unde o sa dormim, etc , e ciudat pentru unii si foarte greu pentru altii sa aibe acesta atitudine fata de viata caci toti avem implementant in minte sistemul din care cu greu se mai poate iesi odata intrat.
 Insa noul OM, si noul Pamant, care este in plina desfasurare si in care noi suntem pionii principali, nu mai accepta privarea libertatii, trebuie invinsa frica de necunoscut, trebuie sa luam deciziile si sa ne hotaram ce avem de ales pentru binele nostru si al celor de langa noi, suntem un exemplul pentru cei din jur, numai daca alegem asta.


Se cere schimbare in gandire si atitudine, ma repet, nu o sa vina cine stie ce extraterestru sa ne salveze din problemele noastre, singuri ne-am bagat unde suntem acum, singuri iesim.
Vrem sa ne schimbam stilul de alimentatie si aspectul ? Excelent, cat de curand in viata voastra o sa apara exact oamenii necesari sau cartile care o sa va spuna ce este mai bine pentru fizicul vostru, intentia noastra este mai presus de orice, in acesta perioada forta gandului nostru este cu mult marita fata de anii precedenti, asa ca aveti grija ce va doriti ca s-ar putea sa primiti sub o forma sau alta.
Totul incepe cu un gand, permiteti-va sa intentionati macar, treceti peste limitarile mintii, putem mai mult decat credem, imposibilul devine posibil atunci cand ii permiteti si doar atunci.
Multi dintre noi vrem iubire si este normal sa ne dorim acesta, insa noi o cautam in exterior si atunci cand avem asteptari din partea altora suntem raniti, daca am cauta inlauntru nostru, am gasi un canal de iubire infinita si atunci ne-am da seama ca nu merita sa avem asteptari din partea nimanui, doar din partea noastra.
Iubire suntem noi, din acesta suntem creati si atunci cand intelegem asta, o sa deschidem canalul iubirii noasre si pentru altii insa neconditionat, iar acesta se intoarce la noi inzecit si sa vezi atunci ce este cu adevarat IUBIREA.
Asadar vremurile prin care trecem nu sunt noi pentru unii dintre noi,am mai trecut prin asta si ar fi bine xa de data asta sa o facem bine, asadar invingeti-va frica, ascultati-va inima voastra si vedeti ce doreste ea cu adevarat, lasati mintea pentru o clipa, coborati mintea in inima si atunci o sa fiti cu adevarat fericiti.
Nu asteptati nimic, doar actionati si nu o sa va para rau, nu exista alegeri bune si rele, exista doar alegeri.


Drum drept si multa lumina!
Beatrice

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu