joi, 2 februarie 2012

Mesaje pentru Noua Spiritualitate in Lumea Noua...

Pe aceasta planeta urmeaza sa se intample ceva extraordinar.



Toate marile adevaruri incep ca o blasfemie.A sosit vremea sa va puneti la incercare credintele voastre cele mai sacre.Daca nu va puneti curand la incercare credintele, credintele voastre va vor pune la incercare pe voi.
Omenirea este pe cale sa creeza o noua forma de spiritualitate.In acesta Noua Spiritualitate,oamenii vor putea sa-si exprime impulsul natural catre Divin, fara a-si dauna unii altora prin modul in care o fac si fara a se ucide unii pe altii in numele Divin.Tocmai de asta este nevoie acum.

                                                             Cele 9 principii ale Creatiei

1. Esti Una cu toti si cu toate cate sunt in Univers - inclusiv cu Dumnezeu.Toate lucrurile sunt parti ale Unui Singur Sistem Viu.
2. Pentru ca esti Una cu Dumnezeu, ai puterea de a crea orice vrei sa experimentezi in viata.
3. Modul in care creezi este construit de ceea ce gandesti, spui si faci.
4. Este imposibil sa faci vreo greseala in procesul de creatie, iar esecul este o iluzie.Tot ce creezi este perfect asa cum este-inclusiv tu.
5. Atunci cand creezi, iti implinesti scopul vietii,pentru ca, prin creatie, cresti si evoluezi--si pentru asta existati pe Pamant, tu si toate fiintele vii.
6. Viata insasi este cel mai mare invatator al tau si cuprinde in ea consecinte inerente, dar niciodata pedepse.
Pedepsa nu face parte din planul lui Dumnezeu si nu are loc in Imparatia lui Dumnezeu.Invatatura a fost intotdeuna menita sa fie usoara-ea este, de fapt, un proces de reamintire a tot ce sufletul tau a cunoscut dintotdeuna.Genul acesta de "invatare"va fi plin de bucurie, pentru ca vei folosi experienta pe care o ai acum pentru a iti aminti cat poti de mult despre Viata. Atunci iti vei aminti ce anume trebuie sa-ti amintesti exact, atunci cand trebuie sa-ti amitesti acel lucru pentru a face viata sa functioneze in viitor.
7. Incerca sa nu faci niciodata nici un rau nici unei persoane, nici unui loc sau lucru, ci doar sa-i ajuti pe ceilalti si sa-i iubesti cum poti mai bine,mai ales atunci cand au facut o greseala sau nedreptate.Daca poti face asta, iti vei crea un prieten din fiecare om pe care il intalnesti-- si cand vei avea nevoie de un priete, acesta nu-ti va lipsi niciodata.
8. Exista suficient pentru fiecare.E nevoie de foarte putin ca sa fii fericit --si cel mai rapid mod de a crea fericirea pentru tine este ca creezi fericirea petru altul.
9. Cel mai bun prieten iti este Viata Insasi, pentru ca ea nu are sfarsit.Cand se incheie partea ta de viata pe care o petreci pe pamant, nu va exista nici o "Zi a Judecatii", nu va exista condamnare si pedepsa, ci pur si simplu vei avea ocazia sa-ti revezi toate gandurile, cuvintele si actiunile vietii tale si sa dezici daca, pornind in alte aventuri, vei dori sa faceti alte alegeri cand te vei confrunta cu circumstante similare.Alegerea este procesul prin care evoluezi si,in final, traiesti experienta a Cine Esti cu Adevarat.

Namaste !

                                                                     
                                                                        Frag din " Dumnezeul de maine" - Neale Donald

Un comentariu: