miercuri, 26 octombrie 2011

Mesaj din Viitor ! 11:11



CAUZA SI EFECT
Dragilor cati dintre noi dorim binele celor din jurul nostru?
Ce tie nu iti place altuia nu-i face, altfel se va intoarce inapoi sub o forma sau alta cu siguranta, nimeni nu scapa de legea Universului- Legea Cauzei si a Efectului, daca aveti impresia ca unora nu li se intoarce raul facut altora si cu cat fac mai mult rau cu atat le merge mai bine, asta este doar ca sa le dea puterea pentru ceea ce va urma, poate nu in viata asta primesc unii oameni ceea ce au emis , poate in urmatoarea, sa nu aveti impresia ca totul se face aici dupa legea junglei, asa pare daca priviti de aproape, cu cat incepeti sa va indepartati si sa vedeti imaginea de ansamblu, incepeti sa vedeti o mica parte din adevar.

GANDUL 
Cu gandul puteti creea si apa si foc si pamant - dar numai daca aveti credinta si cat un bob de mazare - cum spune maestrul Iisus, insa am fost invatati ca nu suntem in stare de nimic si suntem niste pacatosi, cum altfel sa gandim ca suntem in stare de toate astea ? Schimbarea atitudinii fata de noi, suntem mult mai mareti decat am fost facuti sa credem. Gandurile noastre creeaza ziua de maine, insa este greu ACUM sa intelegem exact cum, avem 2 posibilitati de alegere sa nu mai facem asta:
    - sa nu emitem nici o judecata asupra zilei de maine, sa lasam fiinta noastra interioara sa aleaga pentru noi;
    - sa traim in momentul ACUM prezent sau daca gandim la viitor , sa gandim doar lucruri frumoase care nu afecteaza sau incalca liberul arbitru al celorlalti; Totul este posibil, imposibilul este posibil datorita imposibilului.

JUDECATA 
Nu judeca omul de langa tine, stii de ce ? Pentru ca tu nu stii exact prin ce trece el, cu siguranta la un moment dat si tu ai trecut prin momentul respectiv dar acum nu iti mai aduci aminte, nici macar criminalii nu trebuie judecati, o sa isi primesca si ei lectia odata, mai bine decat sa emiti ganduri negative -caci asta e judecata, mai bine ai da un sfat, este o mare diferenta, acum vorbesc de judecatile cele mai usoare, carora nimeni nu le da importanta, insa totul este important, colegul de serviciu sau de scoala/ liceu/ facultate triseaza sau mai rau poate fura, nu il judeca, de ce sa te incarci si tu cu vibratia lui, sa te amagesti si sa te amarasti ca el are mai mult sau poate are ceva pe nedrept,oare are pe nedrept ? Daca nu cunosti toate datele problemei, nu te baga, o sa fie mult mai bine pentru tine, energia o poti directiona catre altceva. Majoritatea spera macar ca acestia vor fi judecati dupa viata- Juedecata de apoi, dragii mei , judecata este facuta tot de voi dupa moartea trupului, puteti alege sa veniti inapoi ca sa o luati de la capat, sa nu mai treceti prin aceleasi greseli, voi va dati propriile lectii de viata inainte de intrupare. Trebuie doar sa va Re-amintiti! :) OM !


Pace & iubire !
BeAtRice

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu