vineri, 19 august 2011

Despre controversatul 2012...
Majoritatea am auzit, despre data de 21.12.2012, sunt foarte multe informatii care circula la ora actuala pe internet, in librarii si in gandurile oamenilor, insa acestea sunt corecte sau mai putin corecte, fiecare are dreptul sa aleaga ce sa creada si ce nu.
Atunci cand iti ridici noaptea ochii spre cer, ce vezi ? Nimic .....? ( Daca esti in Bucuresti sau intr-un oras mare, exista posibilitatea din cauza luminilor puternice si poluarii sa nu vezi mare lucru) , vedem stele, galaxii... etc si totusi multi inca au impresia ca suntem in acest univers singuri, vad Luna si cu toate asta spun ca acolo nu exista nimic, e adevarat pe partea pe care noi o vedem de aici de pe Terra( Geea)  nu exista nimic vizibil cu ochii fizici, insa pe partea de Luna pe care noi nu o putem vedea sunt cu siguranta cateva baze extraterestre si nu numai, intre timp si americanii au ceva baze acolo insa bineinteles in colaborare cu entitatiile  din sistemul nostru solar sau din alte sisteme, credeti ca toate asa zisele OZN-uri  sunt ale altor civilizatii, nicidecum, multe sunt ale pamantenilor - insa toata acesta tehnologie este primita de la o rasa extraterestra care nu ne doreste binele in nici un caz, va dati seama ca acesti Iluminati care ne conduc sunt cu aproximativ 700 de ani tehnologici inaintea noastra, dar sa nu ne pierdem in detalii si sa revenim la sublimul an 2012. 
 Pamantul nu este la prima trecere de acest fel, se intampla asta la fiecare 2600 ani, s-a intamplat ultima data in Atlantida ( unde am fost cu totii, in alte trupuri bineinteles..cei care citesc acest mesaj nu il citesc intamplator, suntem aceiasi de atunci si am venit sa terminam ce am inceput) si am lasat majoritatea invataturilor spiritual-ezoterice si tehnologiilor ascunse in piramide in Romania si Egipt( am sa revin cu un subiect separat despre acesta cat de curand ).
Suntem in fata aparitiei unui moment UNIC in istoria universului tridimensional ( 3D), in care intreaga planeta si viata de pe ea va suferi un proces de transcendere si transmutanta, de la un plan Inferior la un plan Superior de vibratie. 
Terra orbiteaza in jurul Soarelui in decurs de 1 an, dar Sistemul nostru solar este el insusi un "intreg", care orbiteaza in jurul Centrului Galactic in aproximativ 24.000 -26.000 de ani.
Acest Centru Galactic se afla in constelatia Pleiadelor, la 400 de ani-lumina de noi, si reprezinta Soarele Central al Pleiadelor, steaua Alcyone.Centura Fotonica este o imensa regiune din spatiu, care radiaza o intensa radiatie electromegnetica, atit in spectrul vizibil cit si in cel al luminii invizibile de inalta frecventa, chiar incluzind spectrul razelor X. Acesta trecere nu v-a afecta numa planeta Terra si intreg sistem solar insa in sens pozitiv, este un sfarsit al inceputului. Intilnirea cu Centura Fotonica ( sf anului 20120) va juca un rol primordial in biblica"Transforamare a omului".Asadar in nici un caz, cum se spune in mass-media totul se va sfarsi, este un moment de experienta personala pentru fiecare - individual dar ulterior si de grup, ramane la latitudinea ficaruia sa distinga binele de rau sau mai degraba sa ramana centrat in inima, caci avem nevoie de echilibru in acele zile, cine are urechi de auzit... sa auda, asadar se cere schimbarea comportamentului pana atunci, ce asteptam? Nu o sa vina nici un extraterestru sa ne ajute ... 
Schimbarea incepe cu noi, cu fiecare dintre noi, sa fim echilibrati fizic - mental- spiritual, asta insemna ca trebuie sa avem mare grija ce ingeram {minunata ar fi sa se renunte la carne  http://feelove-world.blogspot.com/2011/03/animalele-nu-pot-face-nimic-suferinta.html } , ce gandim si ce simtim, nu spun ca este prea usor, lucrul cu Sinele cred ca este cel mai complicat, o spun din propria experienta.
Asadar ne astepta vremuri foarte frumoase dar pe care le vom experimenta fiecare pe propriul lui nivel de vibratie, asadar pentru unii va fi un sfarsit tragic iar pentru altii mult asteptatul Inceput... cu toti am venit cu o misiune aici,  era si este inca in programul nostru ( ADN )  implementata uitarea de Sine, sa incercam sa ne aducem aminte fiecare ce are de facut in vremurile astea ... 

Nu luati nimic de bun ce am scris aici, analizati, ganditi si treceti prin propriul vostru filltru informatiile... 

Pace si fericire ! 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu