luni, 3 septembrie 2012

Schimba perspectiva !



Calatorim printre stele ca sa cunoastem creatia iubitului nostru Creator. Fiecare dintre noi este o celula a lui D-zeu si fiecare dintre noi suntem indispensabili, fiecare dintre noi este special si inzestrat cu scanteia lui, deoarece noi suntem parti din el si cu totii creem un Intreg. Nu suntem separati, aceasta este o iluzie necesara in acesta lume, trebuie individualitate aici pe aceste planete de densitate joasa ca sa putem invata.
Insa acesta nu mai este necesara imediat ce iesim din jocul dualitatii si separarii, dupa ce recunoastem Intregul si realizam ca Binele si Raul sunt stari ale aceluiasi sentiment Ce fericire si pofta de viata se infiripeaza in sufletul nostru cand vedem aceea imagine de anasamblu, deorece nu mai suntem nevoiti sa suferim si sa traim doar pentru a muri. Fericirea noastra sta in creatie, putem acum sa ne creem propria realitate, adica ziua de maine , avem in noi toate instrumentele necesare pentru a face acesta, insa este nevoie de credinta, de credinta ca noi putem face acesta.Pamantul este acum ( septembrie 2012) pe calea spre a 4 dimensiune , acesta este o lume plina de viata, unde predomina compasiunea, intelegerea si iubirea.
Noua lume este reprezentata de noi cai de convietuire si acesta duce catre ideea principala caci cu toti suntem Unul.

Multi dintre noi in aceste momente isi inchid socotelile, lasam in urma oameni, locuri si lucruri care nu mai rezoneaza cu noi, sa nu ne impotrivim acestora deoarece acum se creeaza pentru noi un nou drum pentru o noua si inalta forma de experienta care va include noi prieteni, activitati noi, fericiri noi, nimic niciodata nu poate sa se piarda si noua noastra rezonanta va desena exact completarea perfecta a fiintei noastre.
Exista doua puternice credinte in constiinta celei de a 3-dimensiuni ( cea in care traieste majoritate populatiei) si ambele creeaza durere in aceste timpuri.


1. Credinta  privind relatii amoroase
2. Credinta privind lipsa baniilor

In energia celei de-a 3 dimensiuni ( dualitate si separare) relatiile sunt bazate pe conceptul
”Sunt o jumatate a cuplului”, „ Am nevoie de la tine de energia feminiana ” ( credinta barbatului). „ Am nevoie de la tine de energia masculina”( credinta femeii ) si „ impreuna suntem un intreg ”. 
Acest concept este de folosit de mii de ani si sustinut de carti, filme, showuri de televiziune, familie, prieteni , biserici, etc.
Cu toate acestea, atunci cand ne trezim in integritatea noastra, incepem sa intelegem ca noi suntem intregi si completi si acesta este manifestarea Sursei, noi intruchipam atat energiile masculine cat si cele feminine.
Cei care sunt gata pentru acesta constientizare dar inca au nevoie sa integreze aspectul lor masculin sau feminim, au oportunitatea sa treca in aceste momente prin experientele de zi cu zi si sa-si asume responsabilitatea caci nu apartin sexului opus. Nu poti merge mai departe in noua energie daca inca crezi ca esti o jumatate. Cu totii avem in noi energii masculine si feminine si trebuie sa le echilibram. Acesta trezire cauzeaza o groaza de conflicte in mariaje sau relatii. Pana nu realizam ca numai integrand si echilibrand ambele energii vom fi capabili de o adevarata iubire implinita, acesta se poate realiza numai intre doi oameni deja integrati, acesta va fi noul model de gandire al noii civilizatii pe cale sa apara.
Alt domeniu care manisfesta multe probleme este lupta de eliberare a credintei de lipsa financiara si limitare. Omenirea creeaza propria stare de constiinta la nivel global.
Constiinta tridimensionala intotdeauna se manisfesta sub forma de contrarii, pentru ca este o energie de dualitate si separare. De aceea, lumea asa cum ati experimentat-o viata dupa viata, a cunoscut intotdeauna lipsa si limitare, si acesta a devenit normal de acceptat.Exista o matrice umana de credinte care este umpluta zilnic de concepte de lipsa. Treaba noastra este de a ne opri sa pretindem ca aceste convingeri sunt adevarate si sa ne permitem sa ne schimbam starea de constienta. Suntem gata sa ne mutam dincolo de acesta matrice de credinte chiar daca nu este deloc usor. Asadar abundenta trebuia sa ia locul ideii de lipsa.
Am venit pe acesta planeta influentata de concepte si credinte false si am fost invatati ca este normal sa avem lipsuri, adevarul este altul, nimic nu ne lipseste. Acesta este treaba noastra, sa gandim ca nimic nu ne lipseste si avem abundenta si credinta iar totul o sa vina de la sine.
Va rog visati la cele mai marete lucruri care credeti ca sunt imposibile, permiteti-va acesta, nu aveti absolut nimic de pierdut!

Namaste 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu