luni, 9 aprilie 2012

Incotro timp...?!



Incotro ne indreptam si incotro asa repede ?
Oare nu ne-am facut noi timpul de dusman ?
In realizarea tuturor dorintelor noastre avem o scuza pe care toti o imbratiseaza cu bucurie- nu este timp- nimic mai adevarat, timpul nu exista, valentele le da fiecare dintre noi, pentru ca fiecare traieste in realitatea lui.
Daca v-as spune ca puteti transforma 1 h in 4 h sau invers , credeti? Iisus spunea " daca aveti credinta cat un bob de mazare, puteti misca si muntii din loc " , oare nu este vorba de credinta in propriile forte ?
Am fost invatati de catre societate, parinti / prieteni - ca nu suntem in stare de prea multe, si de vina nu sunt acestia ci noi, ne este frica de NOU , de ce sa incercam ceva nou cand putem accepta ce ne baga altii cu ligurinta pe "gat", mai ales ca din mosi-stramosi se stiu anumite lucruri, de ce sa le schimbam tocmai noi? Pentru ca NOI chiar putem, insa este nevoie de putina vointa. Asa ca treceti peste limite impuse de societate si ganditi liber, daca voi credeti ca ceva este posibil - asa este, mintea este cea care trebuie sa accepte deoarece universul nostru este unul mental.Vreti sa aveti mai mult timp? Atunci. -Aveti ! , permiteti-va dvs sa aveti timp ... daca nu crezi, e normal sa nu se intample.Tu iti creezi ziua de maine constient sau nu, daca accepti sau nu, asa ca daca ceva nu iti convine ceva in viata ta - te rog nu da vina pe cei din jurul tau( exteriorul ) si uita-te in interior- acolo poti sa gasesti raspunsul la intrebarile pe care le ai...Vrei mai multi bani ? Lasa-i in viata ta, sa nu crezi ca banul este " ochiul Dracului " adica ceva negativ, este o forma de energie care se foloseste pe acesta planeta, daca vrei sa o folosesti - este alegerea ta, totul tine de tine, daca crezi ca nu ai bani - asa este - nu ai bani, incepe sa crezi ca ai bani - si or sa vina , multi spun - adica sa ma mint efectiv pe mine? Ohhh da... Incerca ! Ce ai de pierdut ? Bani...? Universul este mental, gandul este creator, ai grija la fiecare gand emis de tine deoarece se va intoarce la un moment dat intr-o forma sau alta.Vrei iubire ? Dar tu dai iubire ca sa primesti ? In timpurile noastre, iubirea este altceva decat iubire, se numeste din punctul meu de vedere manipulare, adica te iubesc dar ... sau daca... ? Adevarata iubire este cea neconditionata, nu exista reguli in iubire.... trimite iubirea ta peste tot in lume, fara un scop, fara un sens... peste intreaga Planeta in toate cele 5 regnuri si atunci nu o sa mai simti un gol in stomac - pe care majoritatea dintre noi il percep ca foame-si cred ca cu ajutorul mancarii il pot umple, acesta se umple cu altceva- cu iubire si atunci vor disparea si senzatiile de gol.
Ce vrei sa schimbi la tine poti, la altu nu poti schimba, si sincer de ce ai face-o? Asta se numeste egoism, sa schimbi un om ca sa fii tu fericit ? Ce trist.... nu? Daca crezi cumva ca ai ceva de schimbat la altu, e clar un semn ca ai ceva de schimbat la tine...mediteaza putin la cele spuse.Viseaza liber ! Viseaza cum vrei sa arate viata ta, dar detaliat ca sa stie Universul cum sa te ajute mai bine, viseaza frumos, gandeste curat, iubeste tot in jurul tau si chiar daca se inrautatesc situatiile, nu uita ca tot raul este spre bine... fiecare actiunea duce la o alta, de exemplu crezi ca intamplator citesti aceste randuri....? No... sunt atat pentru mine cat si pentru tine - cititorule ! Sunt pentru noi.... :)




Mai jos sunt cateva afirmatii, pe care le recomand sa fie citit de 3x/ zi - timp de 7 zile - in 3 moduri / citit cu voce tare/ citit in gand si citit in soapta.

1. Dragostea
Descoperi dragostea nu fiind iubit, ci iubind.

Nu putem cunoaste vreodata dragostea daca încercam sa-i facem pe altii sa fie atrasi de noi; dupa cum
nu o putem descoperi nici concentrându-ne dragostea asupra lor. Pentru ca dragostea este infinita; nu
ne apartine niciodata, ca sa o putem crea.

Cu cât uitam mai mult de noi însine daruindu-ne celorlalti, cu atât mai bine putem întelege ce este cu
adevarat dragostea. Si, cu cât iubim mai mult, ca o canalizare a dragostei Lui Dumnezeu, cu atât mai
bine putem întelege ca dragostea Lui este unica dragoste din întregul univers.

Afirmatie

Îi voi iubi pe ceilalti ca si cum ar fi prelungiri ale eului meu si ale dragostei pe care o simt venindu-mi
de la Dumnezeu.

Rugaciune

Tu, Cel infinit, fa-ma sa fiu un canal pentru dragostea Ta! Prin mine, sadeste semintele dragostei în
inimile pustii de pretutindeni.


2. Fericirea
Fericirea este o atitudine a mintii, nascuta din simpla hotarâre de a fi fericit, indiferent de împrejurarile
externe. Fericirea nu rezida în lucruri, nici în realizarile exterioare. Este aurul naturii noastre interioare,
îngropat sub rutina dorintelor exterioare ale simturilor.

Atunci când stii ca nimic din afara ta nu te poate afecta - nici o dezamagire, nici un esec, nici un fel de
neîntelegere cu ceilalti -, stii ca ai reusit sa gasesti adevarata fericire.

Fii hotarât sa pastrezi aceasta flacara aprinsa pentru totdeauna în inima ta.

Afirmatie

Jur ca de astazi înainte sa fiu fericit în orice împrejurare. VIN din bucuria Lui Dumnezeu. SUNT
bucuria Lui Dumnezeu.
Rugaciune
Tu, Domn al bucuriei, umple-ma cu o fericire fara margini. Pentru ca sunt copilul Tau, facut dupa
imaginea Ta plina de iubire. Dupa cum Tu esti bucurie si eu, în sufletul meu, sunt la fel.

Namaste!
Beatrice

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu