miercuri, 14 martie 2012

Cauzele bolilor... Si Medicina Alternativa



Nimeni nu primeste mai putin decat merita sau mai mult, chiar daca la prima vedere nu pare real, in momentul in care intri mai adanc in situatia respectiva si nu o iei personal vezi exact cauzele primordiale ale problemei respective. Bolile sunt un semnal al organismului, o atentionare a lui catre noi, fie gandurile noastre sunt negative si acestea se rasfrang asupra noastra fie trebuie sa schimbam ceva in comportamentul nostru vis-a-vis de altii sau chiar de noi insine fie acestea vin din vietile noastre anterioare sau cine stie ce programari mentale facute in trecut sau chiar prezent.
In prezent, medicina clasica isi pierde usor usor din credibilitate, deoarece majoritatea medicilor merg dupa reguli impuse de ani de zile, insa totul se schimba in jurul nostru, medicii trebuie sa isi foloseasca intuitia mai mult si nu mintea daca vor sa mai profeseze, in cativa ani acesti clasici vor disparea deoarece locul le va fi ocupat de cei care se ocupa de medicina alternativa.
Am fost invatati de catre parinti, prieteni, medici, televiziune si societate anumite principii pe care trebuie sa le aplicam in cazul in care ne imbolnavim si aici putem sa vorbim despre si cea mai mica durere de cap.
In momentul aparitiei durerilor in zona capului - avem deja solutia rapida- o pastila de cap, motivul il gasim imediat depinde de zona in care ne aflam, in general aceste dureri de cap vin din cauza gandurilor noastre negative.

Starea naturala a trupului nostru este una de sanatate perfecta, suntem invatati ca trebuie sa ne imbolnavim si ca este in regula sa ne doara, usture, manance etc. De ce ? Lumea in care traim este una mentala, noi creem in fiecare moment al prezentului- viitorul, cum? … cu puterea gandului.Asadar am putea sa fim vesnic tineri si vesnic sanatosi si perfecti echilibrati insa ne trebuie o samanta de credinta, precum spunea unul dintre maestrii sistemului nostru solar – Lord Sananda sau Iisus cat timp a fost pe Terra- “ daca am avea credinta cat un bob de mazare, am putea misca m-tii din loc”, aici el se refera la credinta in noi insine care este cea mai greu de realizat, este usor sa ii inveti pe alti, este usor sa ii schimbi pe altii, este usor sa crezi in altii, este usor sa ii cunosti le altii, ai credinta in propriile tale ganduri, lasa intuitia sa te  indrume pe cararea vietii, stie ce are de facut, am tot incercat de mii de vieti sa folosim mintea – sa analizam totul, sa intoarcem situatia pe toate partile, sa facem simulari de situatii, insa intuitia nu are logica, nu incercati sa o intelegeti, intuitia se foloseste de inima ci nu de minte, gandurile le treci prin inima si nu prin minte.
Asadar daca te doare un picior nu incerca sa gasesti explicatii logice ca …. “ aha… da e normal stiu de ce ma doare, pentru ca am fost la sala sau am alergat mai mult sau mai putin decat trebuia  “, de ce sa ne doara daca starea noastra este una de perfecta sanatate, cine spune asta – ca trebuie sau nu trebuie, cine ? Noi suntem stapanii organismului nostru si trebuie sa il facem sa inteleaga asta, el nu stie…. A uitat, in timpuri stravechi altele erau modalitatile de vindecare si cauzele erau altele.
Pastilele, doctoriile trateaza efectele si nu cauzele, ca sa ne vindecam de o durere la ghenunchi nu trebuie luata o pastila si eventual un unguent deoarece acestea trateaza pe moment durerea insa in timp cu siguranta va reaparea acesta. Sa vindecam cauzele, trebuie sa taiem radacina altfel nu functioneaza, mai ales in aceste vremuri transformatoare. Durerile la ghenunchi  vin de la mandria noastra, suntem prea mandri de noi fie ca o aratam sau nu, aici vorbesc din propria experienta, anul trecut dupa ce am fost la sala si am incercat sa fac lotus :D m-am ales cu o minunata durere de ghenunchi  la piciorul stang, bineinteles ca prima idee a fost – clar a fost de la sala, trebuie sa ma dau cu un unguent ceva sa treaca,la doctor nu vroiam sa ma duc, nu ma incred in ei pentru ca am experimentat pe pielea mea , si durerea mea nu trecea, deja era insuportabila, ma trezeam noaptea din cauza durerilor, am inteles de la apropiati ca acesta este o boala care apare dupa varsta de 50 ani, si am inceput sa ma intreb daca era ceva genetic, da aflasem bunica mea avea probleme cu ghenunchi si in mod normal ar fi trebuit sa ma conformez si sa duc mai departe durerea, insa stiam ca nici aici nu e cauza, pana si cauza genetica este tot o programare mentala, de ce sa nu trecem de ea, daca noi nu trecem de aceste programri care este adevarat pot sa fie in linia noastre genetica atunci cine sa o faca ?Cei urma noastra au facut acelasi lucru, s-au conformat si au asteptat ca altii sa faca treaba in locul lor, nu se mai poate acuma, e timpul … pentru schimbari de mari proportii in mentalul nostru – cel manipulat de atatia mii de ani. Am inceput sa imi analizez gandurile mele asupra mea si asupra celorlati, ce pareri avam despre ei, ce pareri am despre propria mea persoana, iar durerea de ghenunchi am aflat de unde venea, de la mandria inmagazinata, chiar daca nu era una vizibila, in interiorul meu stiam ca eu sunt cea mai cea, pana nu am invatat lectia egalitatii – nu mi-a trecut durerea, dup ace mi-as insusit si acesta lectie am primit altele, eu le pot lua ca lectii, altii le pot lua ca piedici, altii ca ghinioane, altii ca pacate, depinde de perceptia lor asupra vietii, poti sa crezi ce vrei tu sa crezi, avem liber arbitru adica putem sa alegem ce dorim sa facem insa totul are consecinta.
Sa rezumam putin cele spuse mai sus- o boala nu se trateaza nu medicamente ci cu ganduri pozitive si analiza de ganduri emise si receptionate si eventual pentru alinarea acestora – medicina naturista si alternative.Acum un subiect delicat la care se poate ca unii dintre cei ce citesc aceste randuri sa ma judece sau nu. Copii care se nasc cu anumite handicapuri sau cei care la un anumit moment in viata raman fara anumite membre ale corpului sau incapabili sa traiasca fara ajutorul cuiva.
Toate acestea in majoritate tin de vietile noastre anterioare si sunt alegerile noastre pe care le facem inainte sa venim pe Pamant sau chiar in timpul petrecut aici – insa nu constient, unii dintre noi ne amintim de aceste contracte, aici depinde de gradul nostru de pregatire in lumea spirituala.Copii cu dezabilitati incerca sa curete sau sa indrepte ce au facut in vietile trecute, poate au maltratat fiinte vii care erau in aceasi situatie si acum trebuie sa experimenteze exact acesta situatie, sa vada unde au gresit si sa simta exact ce au simtit aceia, nimeni nu primeste ceea ce nu merita. Parintii sau persoanele care ii au pe acestia in grija cu siguranta isi spala si ei “ pacatele “ sau invata iubirea neconditionata – o atat de grea lectia a omenirii – pe care si eu incerc sa o inteleg 100%. Iubirea neconditionata este singura existent si reala aici si oriunde in univers sau galaxie, este ceea ce ne ofera Creatorul Prim.
Persoanele care o patesc pe parcursul vietii prezente poate avea fie cauze in trecut –daca prin acest accident se incheie o viata pe pamant si anume unii aleg sa sfarseasca tragic pentru a primi o alta lectie sau isi pot alege inconstient plecarea din trup pentru ca si-au incheiat socotelile mai devreme. Mai sunt si alte variante, sunt cei care inconstient isi atrag in viata lor astfel de incidente pentru a-si crea un soc si a-si aduce aminte cine sunt ei si care este scopul lor aici? Astea sunt doar doua dintre multiplele fatele ale acestei realitati.
Va recomand o “ reteta “ pe care trebuie sa o repetati zilnic si sa fie sincera acesta incantatie :
“ Sanatate perfecta, Echilibru Perfect, Greutate Perfecta si Imagine Perfecta, ACUM “ –repeta incanatia in timp ce unesti degetul mare rand pe rand cu fiecare deget, intr-o mudra repetata.
Cautati adevaratele cauze si scopuri ale acestori boli, insa in interior , in exterior va asigur ca nu gasiti mare lucru.

Namaste
Beatrice 

Un comentariu:

  1. Total de acord!Sunt atat de subtile influentele gandurilor noastre, ele "sapa" incet si sigur. Un mare obstacol in credinta noastra il constituie si nerabdarea...in momentul in care ai reusit sa identifici cauza reala a unei dureri, si te decizi sa iti schimbi gandurile, te astepti ca schimbarea pe plan fizic sa aiba loc imediat, mie cel putin asa mi se intampla...insa natura nu face salturi, si atunci, pentru a pastra credinta si pentru a face durerea sa dispara e nevoie de timp...asa cum in timp, celulele au fost atacate de enregiile negative ale propriilor noastre ganduri si in timp au provocat durere, la fel si vindecarea cere timp in care procesul se inverseaza. Si atunci trebuie sa avem grija..daca inca nu vedem rezultatele imediate, asta nu inseamna ca vindecarea nu se produce...si nu trebuie sa gandim astam, pentru ca anulam chiar si efectele pozitive produse pana in acel moment. Trebuie sa credem si sa avem rabdare. Toate astea, bineinteles, impreuna cu o alimentatie sanatoasa (care din pacate e din ce in ce mai greu de realizat in zilele noastre). Conteaza enorm apa si mancarea pe care le inghitim - ele vor deveni parte din corpul nostru fizic, asa ca inainte sa le inghitim, sa le "bombardam" cu iubire si ganduri pozitive.

    RăspundețiȘtergere