vineri, 11 noiembrie 2011

Vremea Implinirilor prin Iubire



S-a derulat multime de vreme de cand noi, ca spirite, am venit la intrupare in acest spatiu tridimensional.
Aici am venit sa experimentam viata prin intermediul trupului fizic, in dualitate, sa cunoastem cele doua parti ale dualitatii: binele si raul, lumina si intunericul, iubirea si ura, saracia si ura, fericirea si necazul, etc.In acest scop, ne-au fost separate energiile feminine de cele masculine, yin-yang, in vederea perpetuarii speciei pe Terra.
 Dar pentru implinirea fiintei in dualitate, fiecare spirit intrupat a dorit dintotdeuna sa-si gaseasca jumatatea, perechea,flacara geamana, sa refaca intregul, sa gaseasca energia care i-a fost separata de partea sa, sa se uneasca cu flacara geamana, cu ceea ce-i lipsea pentru a forma intregul.Astfel incepe periplu, fiecare inca de la varste fragede cauta sa-si implinesca rostul si rolul sau pe Terra.
De-a lungul timpului acesta cautare s-a manifestat prin iubire, asa a fost prevazut sa se regaseasca.Iar cand cineva isi gasea jumatatea spiritului si energiei sale, desigur ca simtea si traia o mare iubire,implinire si avea o mare atractie spre acea persoana. Dar in vremi trecute, nu intotdeauna erau binevenite si acceptate asemenea uniri, intrucat oamenii au uitat de ce se afla aici si ce au de indeplinit, si atunci puneau mai presus de menire,interesele materiale, sociale, etc.Astfel s-au ivit marile tragedii ca cea a lui Romeo si Julieta si multe altele.Desigur ca odata cu trecerea mileniilor,prin evolutie s-au produs mari schimbari in mentalitatea omenirii, incat s-a ajuns la un nivel evolutiv cand fiecare intelege ca isi este propiul stapan si nu trebuie sa depinde de nimeni, decat de propria dorinta pentru a inchega o unire,o casatorie, asa dupa cum simte in interiorul sau, si nu dupa cum hotarasc altii. Dar cate milenii a trebuit sa treaca pentru a se ajunge aici!
Acum,in acest timp si an de gratie divina ne aflam intr-un an special cand se vor produce foarte multe uniuni complementare, cand doi vor deveni unul. Insasi numarul anului o spune, 2011= 2+2, 2=1+1, avem de doua ori cate 2.Deci multe spirite intrupate isi vor gasi perechea si din 2 vir deveni 1, un intreg.Mai este si inchieierea si inceputul unui nou ciclu cosmic,printr-o noua decada, cand este data regasirea si unirea cu jumatatea ta. Intrucat nu se poate trece dintr-un ciclu cosmic in celalalt fara a fi refacut intregul. Prin legi divine se intampla toate si se implinesc mai presus de cunoasterea si vointa noastra.
 Iata deci ca anul acesta este anul marilor impliniri prin iubire, prin dragostea, prin unire. Ce trebuie sa aiba in vedere persoanele care inca nu si-au gasit jumatatea? Simplu, sa isi asculte impulsul interior,sa-si asculte inima si sentimentele curate, sa nu alerge dupa realizari materiale prin casatorie, ci pe primul loc sa troneze iubirea.In anul acesta multe casatorii, cupluri, necomplementare se vor destrama.Tot ce nu-i bazat pe adevar si puritate se va rispi, intrucat este anul complementaritatii,anul regasirii jumatatii adevarate, anul implinirii.Iar in acest sens nu trebuie ca cineva sa faca ceva anume, deoarece jumatatea ta poate sa apara cand nici nu te astepti si intr-un loc unde te afli in cu totul alt scop si interes. Nimeni nu trebuie sa alerge sa caute, caci ceea ce ii este destinat si ii apartine prin drept divin vine spre el atunci cand e momentul prevazut, doar sa primesca cum se cuvine ceea ce prin drept divin i-a fost dat. Iubirea adevarata este inaltatoare, este de cea mai inalta frecventa vibrationala, ea sfinteste omul si locul.

Melfior Ra

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu