vineri, 2 noiembrie 2012

Situatiile din viata - Oglinda ConstiinteiIntalniti in viata ceea ce trebuie vindecat ! ( situatii, oameni, comportamente, stari )
Ne intrebam adesea ... de ce traim in sistemul asta corupt ? De ce politicieni fura ? De ce nu avem bani ? De ce nu avem un job perfect sau o relatie asa cum de dorim.
Zilnic intalnim oamenii si situatiile de care avem nevoie, chiar daca acestea sunt negative, nu intamplator, acestea sunt oglindiri ale constiintei noastre.
Multi dintre cititorii acestor randuri stiu ca ei sunt creatorii propriei realitati, insa cu toate acestea de cele mai multe ori nu functioneaza. Ne dorim cele mai bune lucruri pentru noi, corpul perfect , relatia perfecta, etc
Si gandim la acesta in mod constat si totusi... unde gresim ?
Dragilor voi spuneti "Vreau un corp perfect" insa daca nu va iubiti pe voi in interior nu o sa mearga in veci, plus ca aici e vorba si de intelegerea lectiei de viata pe care o aveti in corpul respectiv.
Poate doriti mai multi bani, dar in interior va simtiti saraci, doriti o relatie mai buna dar in interior credeti ca nu meritati acesta. Afirmatiile ca " Sunt bolnav " , " M-am saturat " , " Nu am bani " , sunt extrem de puternice si va influenteaza viata in mod negativ, eliminati acestea din gandirea voastra, nu isi au rostul.
Asadar trebuie ca dorintele voastre sa fie in concordanta cu gandurile, sentimentele si cuvintele voastre.
Sa stiti ca fiece cuvintel pe care il rostiti este inregistrat si se intoarce sub o forma sau alta la dvs fie ca voi credeti sau nu, nimic nu este uitat, acestea sunt legi universale care se aplica in toate universurile create.
Asadar daca avem conducatori mincinosi si corupti, prieteni falsi, iubiti gelosi acestea sunt doar oglindiri ale constiintei noastre. Atunci cand constiinta de masa se va schimba semnificativ si vom inlocui egoismul, ura , gelozia  cu Iubirea Altruista, Compasiunea si Grija fata de toate vietatiile pamantului, atunci ne vom numi cu adevarat oameni. Sa ne intoarcem la Constiinta Universala care reprezinta intregul, de acolo putem vedea imaginea de ansamblu. Majoritatea dintre noi in momentul de fata avem o constiinta individuala si acesta reprezinta de fapt egoismul.Patriotismul poate degenera in egoism, de ce ? Deoarece patriotii isi iubesc tara lor si atat, nu ii intereseaza de ceilalti( cu mici exceptii), precum religiile, majoritatea spun ca a lor duce spre calea cea buna iar restul nu sunt in regula, acesta este egoism in toata regula. Va imaginati cata fericire ar putea exista daca toti am realiza ca suntem co-creatori pe acest pamant, fara granite si fara limbi diferite ? 

Namaste !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu