vineri, 5 octombrie 2012

Dependenti de sistem



M-am trezit pe planeta acesta unde totul se vinde si se cumpara, unde ca sa te nasti ai nevoie de bani, ca sa mori ai nevoie de bani, unde apa se cumpara, unde trebuie sa trudesti din greu ca sa mananci, caci si mancarea costa... oare asta este societate?... cred ca e un cuvant prea mare pentru ce se intampla acum.
In lucrurile pe care le postez incerc sa fiu pozitiva, insa majoritatea dintre noi dormim pe noi si observ ca nici pozitivul nu mai face fata la somnul hipnotic in care ne aflam.
Oare viata in general inseamna, munca , acasa si odihna ca pentru a doua zi sa o luam de la capat, fara nici un tel exact, unii au teluri insa materiale, majoritatea trudesc pentru a-si lua o masina noua, o casa, unii viseaza la intemeierea unei familii, insa cand ajung sa le aibe pe toate acestea observa ca nu sunt fericiti, de ce ? Pentru ca nu si-au urmat inima si au dat prea multa atentie mintii.
Suntem dependenti 100% de sistem, daca maine s-ar opri curentul si apa de la robinet pentru 7 zile, ce am face ? De lucrat cu siguranta nu am putea, caci nu am avea curent si majoritatea joburile depind de computere, si daca am avea bani? ce sa facem cu ei, caci in 7 zile cu singuranta s-ar termina proviziile din supermarketuri, insa cu singuranta asta nu ni se poate intampla noua...tocmai noua, daca se intampla peste mari si tari, e ok, dar nu e treaba noastra, noi le aveam pe ale noastre si asa.. suntem necajiti ca muncim prea mult ... pt ce ?
Dar sa luam cazul cel mai rau, cei care au bunici la tara sunt dintre cei mai norocosi, acolo inca se mai poate trai independent de sistem, apa este in fantana si nu costa, ai pamant pe care iti poti creste singur diverse produse, insa cei care nu au bunici la tara ce fac? Asadar propun sa va faceti tel in viata, cumpararea unei  bucati de pamant in Tara Romanesca, nu de alta dar aproape jumatate din pamantul romanesc este cumparat sau folosit de catre straini, caci ei stiu mai bine ca noi ce pamant fertil avem.
Insa noi importam produse din Germania, Franta, Italia, Grecia etc si vindem strainilor produsele crescute pe pamantul nostru, oare care este logica ? Ei cu siguranta nu fac asa, insa noi suntem nepasatori, ne hranim cu un program tv intens in care doar idiotenia si prost gustul sunt puse la inaintare.
Copiii, viitorul noii societati... vai de ei ... ce pot invata de la noi, ce model de viata le putem pune la dispozitie, lady gaga?? ... nici generatia mea nu a fost prea stralucita, insa eu ma urcam in pomi, alergam in padure, faceam baie in rau curat si respiram aer adevarat, insa cei din acesta generatie se dau pe tobogan intre blocuri, stau pe calculator si se joaca fel de fel de joculete cu lupte, cati parinti stiu cat pot influenta un joc pe calculator mintea si inima frageda a unui copil ?
Suntem o societate de consumism, oare avem nevoie de o noua mobila, oare avem nevoie de pantofi noi, oare avem nevoie de haine noi,de masini mai spatioase, ce este moda de fapt?
Stiti voi cati copaci se taie ca sa avem noi mobila noua in casa si apoi cand este seceta si calduri prea mari, ridicam ochii spre cer si zicem de ce doamne? Cati copaci plantam ? Cati pomi taiem ?
Nu exista pic de echilibru si multi spera de la decembrie 2012 schimbari, nu o sa vina nimeni sa ne ajute, noi am stricat noi reparam. Multi spera la schimbari de ADN si forte miraculoase ca telepatie, telekinezie, clarviziune, etc, insa acestea se primesc dupa merite, dupa munca, nimic nu se primeste de-a gata, daca sunteti pregatiti sa munciti cu dvs, sa va schimbati mentalitatea,sa lepadati zgura acestei societati, mania, gandurile negative atunci poate ceva se va misca, pentru acestia incepand din 21 decembrie 2012 va fi un ajutor deoarece acesta data este un eveniment electromagnetic nu cataclismic, nu vor fi 3 zile de intuneric cum se vehiculeaza, pe 22dec soarele va rasari din aceasi parte si la acesi ora, multi dintre cei care sunt prinsi in problemele zilnice nu vor observa nici un fel de schimbare si doar ca lucrurile se inrautatesc.
Sa ne iertam pe noi, sa ne iubim pe noi, sa facem pace cu noi si apoi ii putem ierta , iubi si oferi pace celorlati, drumul nu e usor, cei ce citesc aceste randuri sunt deschizatori de drumuri pentru ca ei ales asta si trebuie sa isi asume responsabilitatea, dar cu siguranta rasplata va fi pe masura.
Namaste !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu