luni, 1 aprilie 2013

Suntem perfecti


V-ati imaginat vreodata ca planeta s-ar lovi de soare, daca ar fi lasata in voia ei ? Acesta perfectiune a cosmosului, ca si modul in care pare a fi capabil sa functioneze si sa actioneze fara ajutorul matematicienilor si al fizicienilor speciei noastre, lasa eul uman incapabil sa intelega cum de se pot petrece toate astea, fara ajutorul sau. Aceasi stralucire divina strabate, in mod constant, toate comunitatile iluminate din cosmos.
Si daca te gadesti ce minunat e ca planeta voastra se poate roti in jurul propriei axe, sa-ti imaginezi ca exista comunitati care s-au reintors la mostenirea lor Divina si au patruns in acest flux divin- si ca toate astea functioneaza fara probleme nici macar nu mai pare o idee atat de stranie.Piesele jocului de puzzle se imbina perfect.Cum de se poate asa ceva? Cine a stiut ce piesa este necesara si unde anume? Cine a stabilit marginile si colturile desenului din puzzle? Toate sunt aici, toate exista, pur si simplu, intr-o desgasurare perfecta. Acestea sunt calitatile Divinitatii.
Asa ca, daca stelele voastre au fost deja create, soarele vostru va incalzeste planeta, iar oceanele isis talazuiesc mareele, fara ca vreun omulet sa stea intr-un turn, apasnad tot felul de butoane pentru a face ca toate astea sa se intample, atunci iti poti imagina, cu siguranta, o comunitate de fiinte care traiesc impreuna in armonie, intrucat s-au racordat si s-au alimentat din aceeasi esenta divina ce face ca o asemenea minunatie sa fie posibila si sa domneasca asupta intregii galaxii. Cand te revolti impotriva ideilor pe care sugeram cale intrupam, este suficient sa te duci sa urmaresti unul dintre apusurile voastre de soare, sa vezi nuante de portocaliu si trandafiriu- si sa te minunezi cum or fi ajuns ele acolo. Cum au ajuns norii acolo sus? Cum reusesc culorile sa existe acolo, in apusul de soare, intinse de-a curmezisul cerului, exact in clipa in care simti nevoia sa le vezi? Cine a orchestrat risipa de picaturi de ploaie pe firele de iarba din campie? Daca un asemenea aranjament este posibil, ce anume crezi ca ar mai fi posibil si ce ar mai putea actiona prin fiintele vii? Puteti vedea perfectiunea in creaturile lui Dumnezeu, sau in cer, sau intr-o casacada, dar inca nu v-ati adus aminte ca aceeasi perfectiune va strabate profund pe fiecare dintre voi, dar, in curand, va veti aminti ca si voi intrupati acesta splendoare. Atunci veti incepe sa va imaginati si sa creati cu incredere satele universale in care veti convietui in mod pasnic, fara a mai fi macinati de indoiala ca acest lucru este posibil. Inseamna ca, atunci veti fi reusit sa intelegeti ca sunteti parte din acesta minune, in loc de a va opune acestei apartenete.

Namaste

-fragmente din "De vorba cu extraterestrii" - Comunicari cu fiintele iluminte - Lisette Larkins

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu