vineri, 18 noiembrie 2011

CREIERUL SI PUTEREA CREATOARE A CUVANTULUI

Cum proceseaza creierul constiinta, si cum produce ganduri ce sunt apoi traduse in notiuni abstracte pe care le folosim pentru comunicare? 

" De unde au aparut toate acestea? De unde au aparut constiinta si energia ? Acum, ceea ce va voi spune necesita atentie, deoarece va voi vorbi in termeni foarte limitati. Eu, va pot transmite doar acele cuvinte pentru care aveti imagini.Deci, pe masura ce va invat, creierul vostru declanseaza acele imagini.Creierul vostru nu vorbeste prin cuvinte, el vorbeste prin holograme, imagini. Deci, pe masura, ce va invat acestea, am ales cuvintele care sa va faca creierul sa declanseze neurologic imagini interne, iar acele imagini va dau apoi o idee, o imagine vizuala a locului de unde ati venit.Dar reamintiti-va ca este mult mai transcendent decat acesta descriere.Intelegi? Cati dintre voi intelegeti? Asa sa fie.
Constiinta si energia creeaza realitatea. Creierul difera de constiinta,desi constiinta este cea care le da viata celulelor.Creierul nu creeaza constiinta;el creeaza gandire;
Constiinta si energia reprezinta SURSA.Cand da viata, da viata datorita unui gand.Corpul, corpul omenesc detine un creier, iar acel creier este vehicul pentru fluxurile de constiinta si energie. Este sursa sa de energie, de forta;Sarcina creierului este de a prelua impulsurile constiintei si energiei, la nivel neurologic- sa nu adormiti- si sa creeze gandire.De fapt, creierul transforma fluxurile de constiinta in forme-gand coerente, care sunt gazduite in conexiunile neurosinaptice ale creierului; Definitia lui Dumnezeu se reduce la definitia despre voi, voi sunteti constiinta si energie, orice ati crede voi.Constiinta si energia reprezinta legea intrinseca -unica lege,daca vrem sa o numim astfel-care este activa.Si este atat de nelimitata, incat le sustine.Este singura lege, daca vrem sa o numim asa, in care vointa pe care o aveti poate fi absolut libera.Daca nu intelegeti ca energia si constiinta creeaza realitatea, veti repeta mereu propozitiile- Dar de ce ?Nu pot;E prea greu;Esec;Lipsa-vor fi cu voi mereu.Iar minunea este ca energia si constiinta va creeaza obiectia.Constiinta nu are legi; orice ar fi ea, este legea in sine. Iar aceasta este legea- de a face cunoscut,necunoscutul.Domneste de una singura.
Energia este slujitoarea gandurilor.Este ceea ce colapseaza lumea subatomica in particule de realitate si creeaza campuri magnetice pentru a extrage ceea ce este cunoscut deja in benzile voastre. Toti cei aflati in viata voastra ne reflecta un aspect a cine suntem noi, iar acel aspect apare pentru a se crea o eliberare emotionala. "

Ramtha

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu